Horoscop saptamanal 18-24 Ianuarie 2016

115

Horoscopul saptamanal 18-24 Ianuarie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 18-24 Ianuarie 2016 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop saptamanal 18-24 Ianuarie 2016

Berbec

Dacă poți călători este perfect. Dacă nu, măcar poți fi turist în propriul oraș. Chiar dacă tu crezi că îl cunoști la perfecție, vei fi surprins să vezi câte lucruri nu știi. Îți trebuie însă concentrare. Uită că trăiești acolo. Vei începe o nouă relație de dragoste.

Taur

Viața ta este una foarte intensă. Practic, trebuie să fii conștient că cineva apropiat ție nu îți împărtășește valorile. Este o perioadă ideală pentru tot felul de relații cu prieteni, colegi, parteneri, soți sau soții. Dacă ești în conflict cu cineva, următoarea perioadă este perfectă pentru a face pace.

Gemeni

Amintește-ți să dormi mai mult. Va stimula conversațiile intelectuale și spiritul tău imaginativ. Relațiile cu colegii se vor îmbunătăți și vei rezolva dificultățile cu ceilalți. Te vei concentra pe aspectele practice ale relației. Vei primi o recompensă sau un premiu la lucru, iar sănătatea ta se va îmbunătăți.

Rac

Deoarece ești așa de preocupat să te organizezi, nu mai ai timp de nimic. Ești atent la detalii și îți dezvolți o tehnică foarte bună în ceea ce vrei să faci. Ești foarte romantic, deci această perioadă este plină de relaxare și distracție. Cauți tot felul de activități amuzante, cum ar fi dragostea sau evenimentele sportive.

Leu

Te bucuri de timpul petrecut alături de copii pentru că te simți și tu, la rândul tău, copil din nou. Este firesc să vrei să petreci timp de calitate. Starea ta generală este una de liberate. Vrei să îți exprimi sentimentele și să arăți cine ești.

Fecioară

Vei avea parte de întâlniri familiare sau reparații minore prin casă. Ești înconjurat de toleranță și vorbești foarte ușor despre sentimentele tale în preajma altora. Acest lucru îți face viața socială foarte ocupată. Astfel descoperi câtă iubire este în jurul tău și apreciezi frumusețea din împrejurimi.

Balanță

Așteaptă-te la o perioadă plină de relații sociale. Vei fi foarte ocupat cu discuțiile, cumpărăturile și programările. Oricum, această stare îți va îmbunătăți abilitățile de a comunica și ușurința de a asculta oamenii. Investițiile făcute în această săptămână se dovedesc foarte profitabile.

Scorpion

Te simți frumos, echilibrat, șarmant și plin de bani. Ești perceput de ceilalți ca fiind frumos, fermecător și atractiv. Va fi foarte ușor să creezi impresie celor din jur. Te distrezi alături de ceilalți, de exemplu luați masa într-un restaurant.

Săgetător

Așteaptă-te la un miracol pentru că tot felul de situații favorabile și oameni importanți vor fi atrași de tine. Ai putere de convingere, iar ceilalți îți aprobă opiniile. Va fi o perioadă ocupată, în special mental, pentru că mintea ta va trece de la un subiect de interes la altul.

Capricorn

Ai tot timpul să te gândești ce îți dorești de la viitor. Îți place să faci planuri și să fii cineva important. Știi că dacă îți stabilești termene limită pentru faptele pe care trebuie să le faci, vei reuși mult mai ușor să îți îndeplinești planurile. Un prieten poate deveni iubit sau iubită și invers.

Vărsător

Atragi lucruri bune în jurul tău, în special cele care privesc cariera și viața profesională. Atragi favoruri pentru tine și pentru oamenii importanți, în special cei care te ajută să faci diverse lucruri. S-ar putea să te îndrăgostești de șeful tău.

Pești

Gândurile tale se îndreaptă spre călătorii, spre locuri minunate și necunoscute. Apreciezi lucrurile frumoase și arta. Relația ta cu persoana iubită se poate extinde pentru că vei vedea o nouă latură a lucrurilor. S-ar putea să întâlnești pe altcineva ciudat și diferit și să te îndrăgostești.