Horoscopul săptămânal 20-26 Februarie 2017

131

Racii au parte de lucruri care le sunt benefice, Fecioarele primesc oportunitatea mult visată, iar Săgetătorii au mari ocazii de promovare.

20-26 Februarie 2017

Berbec

Începi săptămâna cu o vizită la cei dragi, pe care sigur nu i-ai mai văzut de ceva timp. Dacă îți este groază de deplasări, poți apela și la telefon. Cu siguranță o poveste îți va prinde bine și poate vei reuși să îți clarifici unele nelămuriri pe care le ai.

Taur

Atenţie! Ai grijă să nu faci excese, mai ales în ceea ce privește alimentația ta de zi cu zi. Chiar dacă îți vine greu să crezi asta, alimentația poate influența mult starea ta generală, așa că încearcă să fii mai prudentă.

Gemeni

Deși încerci mereu să nu te superi din orice motiv și să nu pui totul la suflet, săptămâna aceasta vei fi mai sensibilă ca de obicei. Toate gândurile negre se vor răsfrânge asupra stării tale de sănătate. Ar fi bine să încerci să iei atitudine în această privință.

Rac

Jumătatea săptămânii va fi productivă pe plan profesional, deși se conturează şi câteva provocări, unele peste care vei trece cu brio. Ultimele zile ale săptămânii vor fi benefice în ceea ce privește viața de cuplu, motiv pentru care ar trebui să profiți din plin de ele.

Leu

Începutul săptămânii te găsește cam abătută, motiv pentru care ar trebui să lași activitățile de la muncă să mai aștepte puțin și să faci ceva pentru tine. Poate o ieșire în oraș sau o mică excursie pe weekend ar fi soluția potrivită în acest sens.

Fecioară

Începi săptămâna debordând de energie, pe care ar fi bine să ţi-o păstrezi pe durata celor șapte zile ale acesteia. Vei primi o oportunitate la care visezi de mult timp, dar ar fi bine să ai grijă să nu te suprasoliciți din cauza acesteia.

Balanță

Colegii de muncă îți vor cere ajutorul într-o chestiune destul de complicată, motiv pentru care nu trebuie să te pripești să le oferi un răspuns. Analizează bine situația și identifică o modalitate prin care să nu te supui unor riscuri colosale.

Scorpion

Ai tendința să cheltuieşti pe activităţi de moment, lucru care nu este deloc spre binele tău. Încearcă să fii mai calculată și prioritizează activitățile și sarcinile pe care le ai, ținând cont și de nevoile personale.

Săgetător

Începi săptămâna în forță, iei cele mai bune alegeri şi reușești să ieși de sub semnul anonimatului la locul de muncă. Acest lucru îți poate aduce numai avantaje și beneficii, așa că ar fi bine să nu te lași pradă lenii și comodității.

Capricorn

În plan sentimental lucrurile nu sunt tocmai roz, însă nu trebuie să te îngrijorezi din această cauză, totul are o soluție, trebuie doar să o cauți atent. Nu trebuie să te dai bătută, chiar dacă lucrurile par să îți scape de sub control.

Vărsător

Reușitele acestei săptămâni depind în mare măsură de felul în care observi lucrurile și de modul în care reacționezi la ceea ce se petrece în jurul tău. Nu trebuie să lași nici măcar o secundă să se vadă o ușoară slăbiciune, pentru că cineva ar putea profita de acest lucru!

Pești

Încearcă să gândești înainte de a acționa şi pune în balanţă avantajele şi dezavantajele fiecărei decizii pe care o iei. Nu uita de micile detalii, acestea te vor ajuta să faci unele dintre cele mai bune alegeri…