Horoscopul saptamanal 23-29 Ianuarie 2017

118

Gemenii nu se lovesc de niciun fel de impediment, viața Scorpionilor cunoaște semne de îmbunătățire, iar Capricornii nu întâmpină niciun fel de probleme sau supărări.

Horoscopul-saptamanal-23-29-Ianuarie-2017

Berbec

Vei fi plină de energie toată săptămâna, însă ar fi bine să vezi cum anume și pe ce o consumi, nu o irosi degeaba! Dacă eşti într-o relaţie, ai grijă cum îţi joci cărţile, mai ales dacă partenerul este unul posesiv și bolnav de gelozie.

Taur

Familia îţi pune la încercare răbdarea, vei fi solicitată de părinți şi de partener, precum şi de alte rude cu care nu ai mai vorbit de o perioadă destul de lungă. Încearcă să nu îți ieși din fire și abordează cu calm și răbdare fiecare problemă care se ivește.

Gemeni

La muncă totul merge ca pe roate și reușești să finalizezi orice sarcină care ți se înmânează. În weekend mergi în vizită la părinți și la unele rude. Nu ai mai stat de mult în povești cu ei și simți nevoia să faci acest lucru.

Rac

La muncă vei avea parte de haos total, vei fi solicitată din toate părțile și nu vei ști încotro să te îndrepți și de ce să te apuci. Înarmează-te cu calm şi  răbdare pentru a putea trece de săptămâna asta cu bine.

Leu

Familia te sâcâie cu telefoane în primele zile ale săptămânii, fapt care te încurcă puțin la locul de muncă. Poate ar fi bine ca în weekend să faci niște scurte vizite. Nu ar fi rău nici să programezi o ieşire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Fecioară

Din punct de vedere al sănătăţii fizice, stai bine, dar emoţional, ai câteva lucruri de rezolvat. Unele certuri pe care le-ai avut în trecut nu îți dau pace, așa că ar fi momentul să faci ceva în această privință.

Balanță

Dacă eşti nedumerită în anumite privinţe, pune întrebări! Nimeni nu îți va da în cap dacă faci asta. Decât să stai într-o continuă stare de neliniște, ar fi mai bine să scapi cât mai curând posibil de orice griji, altfel te vei consuma de una singură fără rost.

Scorpion

Începutul săptămânii anunţă schimbări în ceea ce privește regimul tău alimentar, ceea ce este foarte bine. Ai nevoie de un nou început, iar o schimbare este mereu binevenită. La muncă lucrurile o iau ușor razna, însă nu vei fi afectată deloc de acest lucru.

Săgetător

În primele zile ale săptămânii ai parte de tot felul de surprize, unele plăcute, iar altele mai puțin plăcute. Viaţa de cuplu este liniştită, aşa că nu ai motive de îngrijorare în privința acestui capitol. Dacă apar unele discuții, acestea nu trebuie să te îngrijoreze, vei putea trece cu bine peste ele.

Capricorn

Sănătatea nu pare să îți ridice semne de întrebare. De altfel, nici la locul de muncă nu întâmpini probleme și vei avea timp să îți ajuți colegii care trec printr-o pasă proastă. În plan sentimental se anunță niște schimbări, însă este vorba de niște schimbări bune.

Vărsător

Săptămâna aceasta este una plină de revelaţii pentru tine. Îţi vei schimba viziunea asupra lumii şi îţi vei face mici schimbări în ceea ce privește comportamentul tău. Astrele favorizează împăcarea şi reluarea legăturii cu cei dragi, așa că ar fi bine să profiți din plin de acest lucru…

Pești

La serviciu se ivesc oportunităţi de noi proiecte, lucru de care ar trebui să profiți cât mai mult posibil. În weekend vei socializa şi îţi vei face cunoştinţe noi. S-ar putea să intri într-un anturaj nou sau vei primi în cercul tău de prieteni persoane noi.