Horoscop săptămânal 24-30 Aprilie 2017

232

Leii au planuri mărețe, Scorpionii vor fi extrem de geloși, Vărsătorii au nevoie de liniște, iar Capricornii au noroc în dragoste.

24-30 Aprilie 2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pentru tine, cariera devine din ce în ce mai importantă și, de aceea, încă de luni dai randament maxim la muncă. Te implici în mult mai multe proiecte și ajungi să stai chiar și peste program. La sfârșitul săptămânii îți dai seama că poate ai exagerat cam mult însă motivația rămâne la fel de puternică. Devii cu adevărat dependentă de muncă.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Ai de întocmit din ce în ce mai multe proiecte și devii din ce în ce mai extenuată. Această săptămână va fi una cu adevărat obositoare și îți va fi foarte greu să te aduni după atâtea activități obositoare. Dacă ai reuși să îți iei câteva zile libere, ți-ar fi de ajuns pentru a te reface complet.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Începi săptămâna spunând că „de azi merg la sală” și, spre surprinderea tuturor, chiar încerci să te ții de promisiune. Un abonament ar fi cea mai bună alegere în acest moment. Ai fi mai motivată să mergi mult mai des, știind că deja ai plătit pentru acele servicii.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)

Racii devin din ce în ce mai autoritari și din această cauză încep să se certe tot mai des cu partenerul de viață. Au impresia mereu că nimic nu merge bine, că doar ei au dreptate și că tot ceea ce se întâmplă în jurul lor are scopul de a le face rău. E doar o stare de moment și nu va dura, cu siguranță, mai mult de o săptămână.

LEU (23 iulie – 23 august)

Ai planuri mărețe! îți propui să îți schimbi mașina, să redecorezi casa și să îți înlocuiești garderoba. Aceste lucruri te țin ocupată toată săptămâna, pentru că ești pusă pe fapte mari și deja începi să cercetezi piața pentru a afla cele mai bune oferte.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Ai ajuns să ții prea mult cont de părerile celorlalți, iar acest lucru îți face foarte rău. Ajungi să îi asculți chiar și pe cei care îți vor răul și de aceea ajungi să faci lucruri deloc plăcute, fără să realizezi că ceea ce se întâmplă este total neadecvat. În această săptămână vei începe să conștientizezi unele dintre greșelile făcute și să simți o dorință de a te schimba din acest punct de vedere.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Balanțele sunt supuse unor tratamente nu tocmai plăcute de către partenerii de viață, iar acest lucru le scade stima de sine. Au impresia că nu sunt bune de nimic și de aceea încearcă să se izoleze. Vineri, o întâlnire cu cea mai bună prietenă îi va da Balanței încrederea de care are nevoie.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

În această săptămână vei fi extrem de geloasă. Partenerul tău de viață nu va înțelege ce se întâmplă cu tine și încearcă din răsputeri să își dea seama de ce reacționezi așa, având în vedere faptul că tu nu ai mai făcut asta. Ai mare grijă să nu strici o relație de lungă durată doar din cauza apucăturilor tale de moment.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Învestești în tine mai mult ca oricând și în această săptămână decizi să te înscrii la niște cursuri de formare profesională. Chiar dacă obișnuiești să mergi la conferințe motivaționale, nu ai avut niciodată suficient curaj să te înscrii și la cursuri care să te ajute să crești din punct de vedere profesional. Acum este cel mai bun moment să pui în aplicare tot ce ți-ai propus.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

După lungi căutări și încercări eșuate de a-ți găsi un partener de viață conform așteptărilor tale, se pare că această săptămână va fi una cu adevărat bună. Vei realiza că bărbatul pe care îl consideri doar un bun prieten ar putea însemna mult mai mult decât atât. Este un semn cu adevărat bun.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Agitația cotidiană îți va da bătăi de cap pe tot parcursul săptămânii. Din această cauză, în weekend decizi să pleci departe de oraș și să petreci timpul la o cabană alături de prietenii tăi. Astfel de momente îți vor face mai bine decât îți poți imagina și te vor umple de energie…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Iei o pauză de la dieta pe care o ții de ceva vreme, iar săptămâna asta te vei bucura de prăjituri cu ciocolată și de înghețată cu fructe. După o perioadă atât de lungă în care ai tânjit după toate aceste lucruri, în sfârșit te poți bucura de aceste mici plăceri ale vieții.