Horoscop saptamanal 25-31 Ianuarie 2016

181

Horoscopul saptamanal 25-31 Ianuarie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 25-31 Ianuarie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop saptamanal 25-31 Ianuarie 2016

Berbec

Activitățile din cercul social se extind la nivel mental. Pot aparea noi idei sau planuri pe termen lung. Totul depinde de modul în care folosești oportunitățile care îți apar în cale. Este o perioadă profitabilă pentru profesiile academice, activitățile de grup și comunicare, chiar și călătoriile pe distanțe lungi, peste ocean, pot fi avantajate.

Taur

În interacțiunile tale pui accent pe aspecte cum ar fi dragostea, pasiunea, sexul sau intimitatea. Vrei să te bucuri de viață din plin. Banii fac totul posibil pentru tine. Nu reușești totuși să te ții ocupat și implicat din plin.

Gemeni

Această săptămână va fi plină de influențe din două părți diferite, chiar opuse. Ceea ce experimentezi acum, vei iubi și urî în egală măsură. Probabil ești derutat și nu știi cum să reacționezi la aceste sentimente contradictorii. Arăți implicare și eviți astfel o despărțire.

Rac

Apropierea ta de lucru săptămâna aceasta este plăcută, fericită și logică în mare parte, doar dacă nu te sperii de energia pe care o pui în joc. Este foarte probabil să existe comunicare și contact între colegii tăi mai mult decât de obicei. Arăți mai mult interes în organizarea mediului tău de lucru.

Leu

Iubire și mariaj, copii, creativitate. Toate acestea se vor împleti perfect în această săptămână. Comunicarea, imaginația și inteligența nu îți vor lipsi și îmbunătățesc relația ta intimă și profesională. Ai un simț de aventură extraordinar și îți găsești propriile resurse.

Fecioară

Concentrarea ta este acolo unde îți este inima – în casă și în familie. Chiar și cariera ta, realizările și scopurile intelectuale sunt privite din perspectiva influenței pe care o au asupra familiei sau a celor iubiți. Ai un simț al apartenenței dezvoltat.

Balanță

Este perioada potrivită să aduni informații din mediul tău de viață și de la oamenii din jur. Ești cam distrat, în special când ți se cere să faci lucruri de rutină. Este momentul să te axezi pe o singură sarcină sau un singur proiect, altfel vei fi plictisit și vei trata lucrurile superficial.

Scorpion

Ai nevoie de responsabilități noi, de confruntări reale la locul de muncă. S-ar putea să intri în numeroase dispute. S-ar putea să meriți o promovare sau un premiu sau să devii mai popular. În orice caz, se recomanda să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Săgetător

Este momentul să fii direct și să îți spui interesele și nevoile. Ești mult mai înclinat să vorbești despre tine, atât la trecut, cât și la prezent. Ar fi bine să te relaxezi și să amâni orice gânduri istovitoare. Trebuie să lucrezi cu idei, cuvinte, fapte noi.

Capricorn

Ți se îmbunătățesc mai multe abilități, în special cele legate de artă, cum ar fi poezia, actoria sau alte asemenea activități. S-ar putea să ceri puțină singurătate pentru a-ți pune gândurile împreună. Astfel, vei deveni mai productiv din punct de vedere mental. Discreția este în ordine în această perioadă.

Vărsător

Îți extinzi prieteniile, precum și cooperarea la lucru. Realizezi că puterea și determinarea sunt valori minunate, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Știi cât de necesar, chiar vital, este să lucrezi la relații de orice fel, la orice nivel, chiar și la cele cu vecinii tăi. Reînnoiești relațiile cu vechi prieteni sau cunoștințe.

Pești

Deja ai început să primești recompense. Nu te pierde în discuții despre problemele altora sau în situații conflictuale. Nu este timpul pentru aventuri, nu contează cât de interesant par prietenii care sugerează aceste noi activități. S-ar putea să ai parte de anumite frici, presiuni.