Horoscop saptamanal 29 Februarie – 6 Martie 2016

133

Horoscopul saptamanal 29 Februarie – 6 Martie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 29 Februarie – 6 Martie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop saptamanal 29 Februarie - 6 Martie 2016

Berbec

La muncă, veţi afla veşti noi care vă vor aduce în prim-plan. De fapt, nu numai dumneavoastră, ci şi echipa cu care lucraţi trebuie să treacă printr-o restructurare sau să primească un alt pachet de beneficii. Schimbările vă agită mult însă veţi avea şi multe satisfacţii.

Taur

Perioada de şicane şi iritări din mediul familial se va sfârși acum, dar e nevoie să vă implicaţi direct în rezolvarea disputelor. Jumătatea dumneavoastră este sinceră şi recunoscătoare pentru faptul că îi sunteţi aproape, dar nu va arăta acest lucru prin gesturi. Pentru unii Tauri, pot apărea oportunităţi de călătorie cu munca. Spre sfârşitul săptămânii puteţi avea ceva răgaz pentru dumneavoastră.

Gemeni

Prietenii vă aduc neplăceri săptămâna aceasta, având tot felul de cerinţe. Nu daţi atenţie micilor discuţii şi dezacorduri. Cei apropiaţi vor reuși până la urmă să îşi exprime sentimentele şi totul se va rezolva. De la jumătatea perioadei, vor apărea schimbări pe plan financiar. Fiţi calm, informaţi-vă bine şi veţi reuşi să puneţi capăt şi acestor situaţii.

Rac

Problemele de sănătate se vor rezolva. Vă veţi recăpăta energia şi puterea mentală pe care obişnuiţi să o aveţi. Cu toate acestea, din cauză că persoanele din jur, mai ales rudele apropiate, sunt foarte schimbătoare şi meditative, s-ar putea să vă fie greu în a păstra un echilibru emoţional. Sfârşitul săptămânii aduce multe evenimente sociale interesante.

Leu

Multe planuri ori proiecte vor rămâne pe loc din cauza superiorilor ierarhici care nu acordă atenţia necesară detaliilor. Ignoraţi criticile şi remarcile arogante. Aspectele romantice sunt foarte bine evidenţiate, aşa că lăsaţi-vă duşi de val.

Fecioară

Sunteţi predispuşi la flirturi şi la complicaţii sentimentale, dar reprezintă un mod prin care vă veţi degreva de stresul de la muncă. Este o săptămână foarte complexă în care dumneavoastră trebuie să vă arătaţi foarte flexibili: e posibil să înlocuiţi un coleg, să participaţi la şedinţe de ultim moment etc.

Balanţă

Persoana iubită va avea nişte schimbări de atitudine şi veţi fi prins în nişte situaţii ambigue. Vor apărea discuţii importante despre bani. E nevoie să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare, oricât de mici ar fi, pentru a nu apărea probleme pe viitor. Provocările de la muncă sunt solicitante, iar progresele făcute vor fi mici.

Scorpion

Încrederea în sine e la cote maxime şi veţi impresiona pe toată lumea. Progresul este posibil acum, dacă folosiţi diplomaţia. Veţi rezolva orice conflicte aveţi cu prietenii. Relaţiile de lungă durată au nevoie de decizii importante. Se pare că nu toate lucrurile merg pe roze.

Săgetător

Persoane de care aţi fost ataşaţi în trecut revin în viaţa dumneavoastră. Puneţi-vă ordine în sentimente şi gânduri ca să puteţi merge mai departe. Aveţi nevoie de concentrare, pentru că toată lumea va trage de voi: foste persoane importante, actualii parteneri de viaţă, coechipierii, superiorii ierarhici.

Capricorn

Activitatea emoţională va fi intensă, deoarece toată lumea pare a fi într-o agitaţie permanentă: dezacorduri între rude, planuri care nu merg cum trebuie, neînţelegeri în familie. E nevoie de multă răbdare, căci lucrurile se vor rezolva cu timpul. De la jumătatea săptămânii, aspectele romantice sunt bine conturate şi veţi pluti pe norişori romantici.

Vărsător

Comunicarea cu prietenii nu este foarte bună, aşa că e nevoie să îi sprijiniţi, dar să păstraţi o oarecare distanţă. Acţionaţi cu tact şi diplomaţie, fiindcă aşa veţi reuşi să depăşiţi orice neînţelegere. Cel mai bine vă veţi înţelege cu persoana iubită, care vă va oferi dragostea necondiţionat.

Peşti

Răspunsurile superiorilor ierarhici vor fi vagi, ceea ce va ridica nivelul de stres. Trebuie evitată orice formă de investiţie financiară pentru a nu intra în probleme. În rest, persoanele apropiate sunt foarte stresante şi au cerinţe diverse.