Horoscop săptămânal 3-9 Aprilie 2017

182

În decursul acestei săptămâni, Berbecii au parte doar de vești bune, Racii pleacă în vacanțe, iar Săgetătorii vor fi mult mai atenți la nevoile lor.

-3-9-Aprilie-2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pentru Berbeci, această săptămână începe cu adevărat bine. Ziua de luni va fi extrem de productivă și de aceea toată săptămâna va fi la fel de bună. Veștile bune pe care le primești în primele zile ale săptămânii s-ar putea să te motiveze să faci schimbarea pe care ți-o dorești de mult timp. Pentru tine, aceste zile vor fi cu adevărat bune.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Taurii nu au parte de un început de săptămână tocmai bun. Au parte de niște experiențe care îi demoralizează și îi determină să se plafoneze. Acest lucru va dura doar câteva zile pentru că la sfârșitul săptămânii starea lor se va schimba radical. Aceștia vor radia de fericire și vor uita complet de groaznicul început de săptămână.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

În această săptămână, tu nu ai nicio grijă! Este o perioadă liberă pentru tine și de aceea îți permiți să pierzi timpul și să faci tot ceea ce îți dorești, fără să fii stresată din cauza jobului. Ai timp, în sfârșit, să te uiți la filme și să stai toată ziua doar în pat.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)

Aceasta este săptămâna mult așteptată în care pleci, în sfârșit, în vacanță. Ziua de luni este destinată bagajului. Ai grijă la ce pui în acesta. Nu îți lua lucruri de care nu ai nevoie, așa cum faci de obicei. Pune doar strictul necesar pentru că vei face shopping și în locul pe care îl vei vizita.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leii au parte de o săptămână excelentă, dar, pe parcurs, aceasta va deveni din ce în ce mai neplăcută. Acest lucru este cauzat de faptul că lași prea multe sarcini pe ultima sută de metri și nu le mai poți face față. Încearcă să faci totul treptat și nu vei mai avea parte de astfel de neplăceri.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Femeile din zodia Fecioară își propun ca în această săptămână să facă foarte multe lucruri. E posibil să reușească să le ducă pe toate la bun sfârșit, pentru că sunt firi organizate și niciodată nu își propun să facă mai mult decât sunt în stare.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

În această săptămână este posibil ca Balanțele să se certe cu toți cei din jurul lor. Această stare nu este una obișnuită pentru cele din această zodie și de aceea nu știu de unde a apărut această predispoziție. Cert este că cel mai indicat lucru în această perioadă este să atenționeze pe toată lumea de starea lor temporară.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Vei avea o săptămână minunată datorită faptului că ești mereu pozitivă și te implici întotdeauna în tot ceea ce îți iese în cale. Ești mereu prima care vine în ajutorul celor din jurul tău, atunci când observi că nu se descurcă. Nu este nevoie să ți se spună ceva ca tu să vii în ajutorul apropiaților. Ești mereu atentă la nevoile celor din jurul tău, iar asta îi va determina și pe ei să îți fie alături mereu.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

În această săptămână vei fi mai atentă la nevoile tale decât a celor din jurul tău. Te-ai cam neglija în ultimul timp și este un moment minunat pentru a face, în sfârșit, ceva și pentru tine. În această săptămână vei face mai mult shopping ca de obicei și îți vei face multe programări la saloanele de cosmetică. Acum ar fi cel mai bun moment să îți faci și abonamentul la sală la care te gândești de câteva luni.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei fi extrem de rezervată în această lună, dar nu vei ști care este motivul pentru care nu ești la fel de sociabilă ca de obicei. Acest lucru este remarcat și de cei din jurul tău, iar acest lucru nu face ca săptămâna ta să fie tocmai bună.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

În această săptămână, Vărsătorii vor face risipă de bani. Pe moment, tot ceea ce vor achiziționa li se va părea o adevărată investiție, dar, mai târziu, își vor da seama că nu au făcut nimic inspirat și că au „aruncat” banii pe nimic. Vărsătorii au destul de des astfel de momente și, de aceea, ar trebui să se gândească mereu de două ori înainte de a face ceva…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Peștii nu au parte de o săptămână prea plăcută din cauza mulțimii de proiecte pe care trebuie să le aibă în vedere. Din cauza stresului, Peștii devin irascibili și nu mai sunt capabili să gândească limpede. Acest lucru le va îngreuna și mai mult munca.