Horoscopul saptamanal 30 Ianuarie – 5 Februarie 2017

170

Taurii leagă noi relații, Leii se pun într-o lumină bună, iar Peștii reușesc să dea dovadă de o bună gestionare.

Horoscopul-saptamanal-30-Ianuarie---5-Februarie-2017

Berbec

Nu prea pari a fi de acord cu deciziile pe care le adoptă colegii tăi de muncă zilele acestea. Chiar dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă, acest lucru nu îți oferă ocazia să faci lucrurile de capul tău, deoarece ai putea regreta pe viitor.

Taur

La începutul săptămânii vei consolida relaţiile cu prietenii tăi, ba chiar ai şansa de a cunoaşte oameni noi. Dacă le vei acorda atenția corespunzătoare, ai putea ajunge să pui bazele unui proiect destul de profitabil, atât pentru tine, cât și pentru ei. Încearcă să fii atentă.

Gemeni

Ai nevoie de puţin timp pentru a-ţi pune în ordine gândurile. Te simți ușor presată de ceva anume, însă nu reușești să te lămurești în această privință. Din cauza faptului că nu ai mai dat niciun semn de viață, în weekend vei avea parte de mustrări venite din partea părinților tăi.

Rac

Acceptă şi părerile altora, nu doar ale tale, pentru că vei avea de pierdut. Cei din jur vor crede că preferi să acționezi mereu pe cont propriu, fapt care ar putea duce la o izolare a ta, lucru pe care cu siguranță nu ți-l dorești. Încearcă să mai lași de la tine și totul va fi bine.

Leu

La locul de muncă te chinui să faci o impresie bună, lucru care nu rămâne nerăsplătit sau neobservat. Se pare că vei reuși să te pui într-o lumină bună și vei ajunge să fii observată de o persoană de sex opus, una care nu îți este deloc indiferentă.

Fecioară

Sănătatea îți dă mici bătăi de cap, motiv pentru care o vizită la medic nu ar fi deloc o idee rea. Nu amâna lucrurile și încearcă să obții o programare cât mai curând, altfel vei avea de pierdut unele lucruri, ceea ce nu este de dorit. În weekend încearcă să te odihnești și nu te solicita prea mult, în special fizic.

Balanță

Te vei simţi uşor dată peste cap săptămâna asta, însă nu este din cauze medicale. Nu reușești să îți dai seama ce e cu tine și te simți mereu confuză sau neliniștită. Ar fi bine ca în weekend să încerci să te relaxezi mai mult și să începi să practici puțină meditație.

Scorpion

Răbdarea îţi este pusă la încercare încă de la începutul săptămânii. Chiar dacă de obicei reușești să îți ții nervii sub control, se pare că de data aceasta nu vei avea succes din acest punct de vedere. Ai grijă să nu faci ceva ce ai ajunge să regreți amarnic.

Săgetător

Din cauza faptului că ai cam neglijat în ultima perioadă termenele limită impuse de către superiorii tăi, volumul de muncă la birou va fi unul destul de mare. Nu mai amâna nimic pentru o altă zi și încearcă să te organizezi mai bine.

Capricorn

La începutul săptămânii vei avea avea neînţelegeri minore cu cei dragi, în special cu membrii familiei. Dacă lași mai mult de la tine, totul se va rezolva în cel mai scurt timp. Weekendul va fi unul liniștit, mai ales dacă treci cu vederea micile scăpări ale celor din jur.

Vărsător

Te vei confrunta cu mici probleme în plan sentimental, asta din cauza faptului că te vei lovi de sentimentul de nesiguranță, provenit din partea partenerului tău de viață. Dacă nu vrei să pui punct relației, va trebui să te înarmezi cu multă răbdare pentru a putea repara lucrurile…

Pești

Încă din primele zile ale săptămânii dai dovadă de ambiție şi productivitate. Reușești să duci la bun final orice sarcină pe care o ai și reușești să fii imună la orice factor negativ care provine din exterior. Dacă continui tot așa, vei ajunge departe!

loading...
Articolul precedentHoroscop zilnic Luni, 30 Ianuarie 2017
Articolul următorCotlete de porc cu sos Pesto

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!