Horoscop saptamanal 31 Octombrie – 6 Noiembrie 2016

135

Berbecii au parte de zile excelente, Racii ies în evidență, iar Balanțele sunt pe poziții.

Berbecii au parte de zile excelente, Racii ies în evidență iar Balanțele sunt pe poziții. Berbec Se pare că noua săptămână aduce pentru tine numai lucruri bune iar astrele sunt de partea ta, oriunde ai merge. Dacă ai o afacere proprie este foarte posibil să ți se alăture noi parteneri, unii foarte ambițioși! Taur În cursul acestei săptămâni va trebui să dovedești unor persoane că ești alături de ei așa cum promiți. Ai grijă cum te comporți sau ce atitudine adopți, s-ar putea să dezamăgești sau să superi, ceea ce sigur nu îți dorești. Gemeni La locul de muncă nu sunt limpezi apele, dar cu toate acestea ar fi bine să nu le tulburi și mai mult. Dacă vezi că mereu iese foc fără nici o urmă de scânteie, ar fi bine să nu contribui la creșterea lui. Rac Ești în lumina reflectoarelor iar acest lucru se datorează bunelor calități pe care le ai atunci când vine vorba de soluționarea problemelor de ultim moment. Dacă știi că poți oferi o mână de ajutor, în cursul acestor zile o vei face de multe ori. Leu Privirile invidioase a celor din jur nu vor întârzia să apară, însă tu ești conștientă că trebuie să te pui pe primul loc și reușești să le ignori. Nu te consumi pentru orice lucru nesemnificativ, în special atunci când ești conștientă de faptul că unele lucruri se nasc din lipsuri apărute pe mai multe planuri. Fecioară Săptămâna aceasta ești pusă serios pe treabă. Nu mai lași pe nimeni să te supere sau să te pună într-o lumină proastă, așa că iei atitudine și te ții tare pe poziții. Dacă vrei să obții ceva de o perioadă bună de timp, momentul se apropie. Balanță Dacă cineva va încerca să te ducă de nas pe parcursul acestei săptămâni, nu va avea mare succes. Ești atentă la orice detaliu, ești cu ochii în patru și nu mai lași pe nimeni să îți pună bețe în roate. Scorpion Nimic nu reușește să îți strice buna dispoziție. Ești calmă, lipsită de orice grijă sau urmă de stres și urmărești să fii așa pe tot parcursul săptămânii. Dacă cineva vrea să îți strice una din zile, încearcă să-l împiedici. Săgetător Numeroase evenimente vor avea loc pe parcursul săptămânii și nu vei rata aproape niciunul dintre acestea. Vrei să iei parte la activități care sunt în folosul tău și vrei să cunoști oameni noi. Capricorn Iată că acum este momentul să „investești” economiile făcute în lucruri noi, în special în cele care te ajută să îți atingi o parte din obiective. Stabilești noi strategii de acțiune și încerci să îți găsești și un partener pentru a face aceste lucruri. Vărsător Dacă vrei să faci o schimbare majoră în această săptămână vei avea mari șanse de reușită, așa că nu mai trebuie să stai pe gânduri. Stabilește, acționează și bucură-te de rezultatele care vor lua naștere. Pești Nu prea pari a te simți în largul tău nicăieri unde mergi iar acest lucru îți va creea o ușoară stare de disconfort. Focusează-te asupra lucrurilor pozitive din jur și încearcă să nu intrii într-o stare depresivă.

Berbec

Se pare că noua săptămână aduce pentru tine numai lucruri bune, iar astrele sunt de partea ta, oriunde ai merge. Dacă ai o afacere proprie, este foarte posibil să ți se alăture noi parteneri, unii foarte ambițioși!

Taur

În cursul acestei săptămâni va trebui să dovedești unor persoane că ești alături de ei așa cum promiți. Ai grijă cum te comporți sau ce atitudine adopți, s-ar putea să dezamăgești sau să superi, ceea ce sigur nu îți dorești.

Gemeni

La locul de muncă nu sunt limpezi apele, dar cu toate acestea ar fi bine să nu le tulburi și mai mult. Dacă vezi că mereu iese foc fără nici o urmă de scânteie, ar fi bine să nu contribui la creșterea lui.

Rac

Ești în lumina reflectoarelor, iar acest lucru se datorează bunelor calități pe care le ai atunci când vine vorba de soluționarea problemelor de ultim moment. Dacă știi că poți oferi o mână de ajutor, în cursul acestor zile o vei face de multe ori.

Leu

Privirile invidioase ale celor din jur nu vor întârzia să apară, însă ești conștientă că trebuie să te pui pe primul loc și reușești să le ignori. Nu te consumi pentru orice lucru nesemnificativ, în special atunci când ești conștientă de faptul că unele lucruri se nasc din lipsuri apărute pe mai multe planuri.

Fecioară

Săptămâna aceasta ești pusă serios pe treabă. Nu mai lași pe nimeni să te supere sau să te pună într-o lumină proastă, așa că iei atitudine și te ții tare pe poziții. Dacă vrei să obții ceva de o perioadă bună de timp, momentul se apropie.

Balanță

Dacă cineva va încerca să te ducă de nas pe parcursul acestei săptămâni, nu va avea mare succes. Ești atentă la orice detaliu, ești cu ochii în patru și nu mai lași pe nimeni să îți pună bețe în roate.

Scorpion

Nimic nu reușește să îți strice buna dispoziție. Ești calmă, lipsită de orice grijă sau urmă de stres și urmărești să fii așa pe tot parcursul săptămânii. Dacă cineva vrea să îți strice una din zile, încearcă să-l împiedici.

Săgetător

Numeroase evenimente vor avea loc pe parcursul săptămânii și nu vei rata aproape niciunul dintre acestea. Vrei să iei parte la activități care sunt în folosul tău și vrei să cunoști oameni noi.

Capricorn

Iată că acum este momentul să „investești” economiile făcute în lucruri noi, în special în cele care te ajută să îți atingi o parte din obiective. Stabilești noi strategii de acțiune și încerci să îți găsești și un partener pentru a face aceste lucruri.

Vărsător

Dacă vrei să faci o schimbare majoră în această săptămână vei avea mari șanse de reușită, așa că nu mai trebuie să stai pe gânduri. Stabilește, acționează și bucură-te de rezultatele care vor apărea…

Pești

Nu prea pari a te simți în largul tău nicăieri unde mergi, iar acest lucru îți va crea o ușoară stare de disconfort. Focalizează-te asupra lucrurilor pozitive din jur și încearcă să nu intri într-o stare depresivă.