Horoscop saptamanal 4-10 Ianuarie 2016

90

Horoscopul saptamanal 4-10 Ianuarie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 4-10 Ianuarie 2016 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

4-10 Ianuarie 2016

Berbec
Săptămâna e una benefică pentru comunicare şi eficienţă la muncă. Comunicarea e prolifică şi în relaţiile cu prietenii ori rudele, iar energia dumneavoastră debordantă. Cu toate acestea, nu vă supraîncărcaţi cu informaţii inutile. Curiozitatea aduce interese variate şi puteţi avea succes în urma legării de noi prietenii sau semnării unor contracte.

Taur
Sunteţi mult mai raţionali şi pragmatici, iar veniturile dumneavoastră trec printr-o analiză riguroasă. Veţi fi inspiraţi, iar noi idei pentru a face bani vă vor insufla o stare de bine. Nu ignoraţi importanţa comunicării, deoarece pot veni câştiguri noi şi datorită ei. Cu toată această agitaţie, e posibil să vă stresaţi prea mult şi unele probleme de sănătate să se agraveze.

Gemeni
Sunteţi mai înţelepţi şi mai pragmatici în această săptămână.  Profitaţi de acest lucru pentru a pune la punct vechi probleme. Daţi mai multă importanţă relaţiilor cu apropiaţii. Accentul trebuie pus şi asupra modului în care vă impuneţi în activitatea profesională.

Rac
Săptămâna aduce multă meditaţie asupra problemelor casnice şi a unora mai vechi. Nu veţi excela la vorbitul în public şi vă retrageţi sub carapace. E o perioadă bună pentru introspecţie, dar să nu ajungeţi să neglijaţi prea mult persoanele din jur.

Leu
Energia e la cote maxime şi un interes aparte îl reprezintă comunicarea ideilor dumneavoastră. Aveţi empatie, intuiţie şi vă înţelegeţi bine cu persoanele din jur. Un punct în plus e faptul că veţi acorda atenţie ţelurilor şi fericirii personale.

Fecioară
Trebuie să vă concentraţi pe aspectele carierei şi să munciţi mult. Sunteţi mai autoritar şi mai clar în exprimare. Puterea unor cuvinte bine alese va influenţa superiorii ierarhici. Nu exageraţi cu rolul propriu în anumite chestiuni. Întotdeauna trebuie luate în calcul mai multe lucruri, precum şi munca în echipă.

Balanţă
Concentrarea dumneavoastră se înclină spre idealuri, gânduri mari. Sunteţi deschişi la a învăţa lucruri noi, la a comunica la un alt nivel, probabil şi la a călători. Totul este pus în perspectivă acum. Cu aceste gânduri profunde, veţi tinde să omiteţi detalii importante. Încercaţi să deveniţi un manager al priorităţilor.

Scorpion
Sunteţi foarte intuitivi şi vă strecuraţi cu succes printre oameni şi vorbe. E o săptămână bună pentru planificare financiară. Aţi acumulat destulă înţelepciune pentru a trata probleme mai vechi. În schimb, problemele actuale legate de bani vor continua să dea bătăi de cap. Deşi sunt foarte importanţi, ţineţi mintea că nu doar banii aduc fericirea.

Săgetător
Veţi pune lucrurile în balanţă şi vă e greu să luaţi o decizie. În schimb, excelaţi la a da sfaturi celorlalţi şi sunteţi mai diplomaţi decât de obicei. Nu contează ceea ce auziţi. E important să nu uitaţi că lucrul în echipă aduce, de cele mai multe ori, satisfacţia cea mai mare.

Capricorn
Activităţile casnice sunt prioritare şi vă învârtiţi printre liste, facturi, detalii profesionale. Sănătatea nu e la cote maxime, aşa că mai bine aţi merge la un specialist. Focusarea pe muncă va spori stresul şi, implicit, starea precară de sănătate.

Vărsător
Starea creativă vă insuflă idei deosebite şi sunteţi foarte mândri de acest lucru. Aveţi şi o predispoziţie de a face glume şi de a-i distra pe alţii. Veţi acorda atenţia necesară familiei care se va bucura din plin de implicarea dumneavoastră.

Peşti
Aveţi puterea să vă concentraţi şi să reţineţi lucrurile care au prioritate. Nu neglijaţi familia pentru că ea întotdeauna trebuie să rămână o prioritate. Veţi înţelege acest lucru şi veţi face tot posibilul să o protejaţi cu dragostea şi atenţia voastră.