Horoscopul saptamanal 6-12 Februarie 2017

173

Viața amoroasă a Taurilor devine din ce în ce mai interesantă,  Balanțele au parte de numeroase surprize, iar Săgetătorii se lovesc de noi oportunități profesionale.

6-12 Februarie 2017

Berbec

Îți va fi pusă la încercare creativitatea la locul de muncă, atât de către colegii tăi de echipă, cât și de către superiori. Este momentul să îți scoți la iveală talentul artistic, asta fără niciun fel de reținere. Trebuie să dai tot ce ai mai bun din tine zilele acestea!

Taur

La muncă te lovești de mici piedici, însă vei reuși cumva să găsești o modalitate de a trece peste ele cu bine. În plan sentimental, lucrurile funcționează mai bine ca oricând, iar dacă nu ai deja un partener, pregătește-te să cunoști pe cineva care va reuși să te țină ca pe jar!

Gemeni

Este momentul să apelezi la toate armele tale pentru a demonstra că meriți ceea ce îți dorești, asta mai ales în plan profesional. Nu te mai teme să îți asumi anumite riscuri, numai așa vei putea intra în posesia lucrurilor la care visezi de mult timp.

Rac

Starea de sănătate nu pare să fie afectată de nimic, însă starea ta generală va fi puțin „șifonată” din cauza unei replici sau a unei remarci ușor răutăcioase. Dacă vei încerca să vei lucrurile din altă perspectivă, vei realiza că nu ai de ce să lași aceste lucruri să te afecteze sub nicio formă.

Leu

La muncă vei fi destul de solicitată săptămâna asta, aşa că trebuie să fii atentă cum vei rezolva toate sarcinile în timp util. Ar fi bine să lucrezi puțin și la viața amoroasă, asta în special dacă simți că lucrurile ți-au cam scăpat de sub control.

Fecioară

Vei fi cuprinsă de dinamism întreaga săptămână, dar va trebui să fii atentă la modul în care îl vei consuma. Concentrează-ți atenția numai asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante și nu te uita după toți caii verzi de pe pereți.

Balanță

Dacă totul decurge bine, te poţi aştepta la o promovare sau mărire de salariu. Viața sentimentală va cunoaște semne de îmbunătățire, lucru pe care-l așteptai de ceva timp. Pregătește-te să ai parte de multe surprize în cursul acestor zile!

Scorpion

Trebuie să pui piciorul în prag și să nu mai lași emoțiile să te domine. Părinți tăi se confruntă cu unele probleme, motiv pentru care trebuie să îți aduni toate puterile pentru a putea fi alături de ei și pentru a-i putea ajuta. Va trebui să fii principalul lor stâlp de sprijin în cursul acestei săptămâni.

Săgetător

La locul de muncă îţi vor fi solicitate abilităţile de comunicare, iar dacă ai fost la vreun interviu de angajare, ţi se va face o ofertă frumoasă. Înainte de a face orice promisiune sau de a oferi un răspuns, ar fi bine să te asiguri că ai la cunoștință toate detaliile și informațiile necesare.

Capricorn

Ia-ţi inima în dinţi şi rezolvă-ţi probleme cu cei din jurul tău. Nu mai lăsa timpul să treacă, deoarece acest lucru ar putea doar să agraveze lucrurile, ceea ce nu este indicat. Puțin tupeu va favoriza și activitatea ta de la muncă, așa că nu mai sta cu teama în spate!

Vărsător

Trebuie să laşi trecutul în urmă şi să începi să ai grijă de sănătatea ta emoţională. Lasă loc noilor capitole în viața ta, iar dacă există o secure a răzbunării, ar fi bine să o îngropi cât mai curând…

Pești

Ești plină de energie, dar trebuie să ai grijă cum anume o consumi. Încearcă să nu superi pe nimeni și, dacă poți, oferă o mână de ajutor celor care au nevoie de ea. Trebuie să fii atentă și să nu lași energia să îți acapareze rațiunea.