Horoscop saptamanal 7-13 Noiembrie 2016

192

Gemenii au parte de niște zile de invidiat, Racii au parte de experiențe noi și utile pentru cariera lor, iar Peștii au parte de mici bucurii.

7-13-Noiembrie-2016

Berbec

Ești foarte creativă la locul de muncă, iar acest fapt nu trece neobservat. Șansele unei promovări sunt aproape iminente, iar asta te încântă peste măsură. Ar fi bine să nu bați totuși tobele victoriei până nu ai un motiv concret.

Taur

Este momentul potrivit pentru a investi economiile făcute pe parcursul timpului. Însă, trebuie să gândești bine și să nu comiți un act pe care l-ai regreta amarnic pe viitor. Poate un sfat este binevenit în aceste momente.

Gemeni

Indiferent de ce situație te lovești, se pare că vei cădea mereu în picioare și nimic nu va reuși să îți strice zilele acestea motivarea și ambiția de a te implica în tot felul de activități care contribuie la dezvoltarea ta. Ai parte de zile bune, iar asta se vede!

Rac

Se pare că vei avea parte de experiențe noi și interesante pe plan profesional. Întâlnești oameni noi, oameni care te inspiră și care te motivează să iei atitudine față de acele lucruri care sunt de mare interes pentru tine.

Leu

Cei dragi te vor solicita destul de mult pe parcursul acestei săptămâni. Nu trebuie să te enerveze acest lucru, încearcă să vezi cu ce probleme se confruntă aceștia și ajută-i să găsească o soluție potrivită.

Fecioară

Nu te grăbi să iei o decizie pe termen lung dacă nu ți se cere acest lucru. În loc să fii nevoită ulterior să depui eforturi colosale pentru a îndeplini ceea ce ai promis sau ți-ai asumat, mai bine îți vezi de treabă liniștită.

Balanță

Nu te mai tot stresa fără rost și lasă lucrurile să vină de la sine. Mereu îți derulezi tot felul de scenarii în minte și tinzi să te consumi în avans pentru orice lucru mărunt, unele dintre acestea nefiind concrete.

Scorpion

Vei avea parte de mai multe zile în care vei părea foarte recalcitrantă, dar ar trebui să încerci să te controlezi, altfel vei avea numai de pierdut și nimic de câștigat. Încearcă să profiți de ocazii și nu îți îndrepta atenția în direcțiile greșite.

Săgetător

Poate o schimbare în ceea ce privește elementele rutiniere ar fi binevenită în această perioadă, însă pentru ca acest lucru să se întâmple, ar fi bine să fii  foarte atentă. Încearcă să vezi unde există o oportunitate și cum poți profita de ea.

Capricorn

Ești foarte visătoare și nu prea te implici în activitățile care se derulează în preajma ta, în special la locul de muncă. Dacă nu te concentrezi, ai putea pierde lucruri importante din viața ta.

Vărsător

Vrei să te autodepășești, iar în cursul acestei săptămâni vei depune numeroase eforturi în această direcție. Nu neglija totuși persoanele dragi. Vor fi multe cazuri în care acestea sunt singurele care vor rămâne alături de tine…

Pești

Vei avea parte de unele câștiguri suplimentare la locul de muncă, lucru care îți va permite să te răsfeți, ceea ce sigur îți dorești. Încearcă să implici și pe cineva drag, astfel vei avea parte de momente frumoase și relaxante.