Horoscop saptamanal 1-7 Februarie 2016

514

Horoscopul saptamanal 1-7 Februarie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 1-7 Februarie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop-saptamanal-1-7-Februarie-2016

Berbec

Ascultaţi-vă instinctele în această săptămână. Ele sunt mult mai relevante decât speculaţiile oamenilor din jur. Ignoraţi criticile şi urmaţi-vă ideile căci veţi avea succes. E o perioadă perfectă pentru noi proiecte şi aspectele legale se vor rezolva uşor.

Taur

Puteţi să vă asumaţi anumite riscuri, căci astrele sunt alături de dumneavoastră. Oamenii vor aprecia implicarea voastră. Păstraţi-vă mintea deschisă şi abandonaţi orice nu a dat roade până acum. Dezamăgirea legată de părăsirea unor vechi proiecte se va compensa cu bucuriile pe care noile oportunităţi le vor aduce.

Gemeni

Ambiţia dumneavoastră nu trebuie să se impiedice de acţiunile altor oameni. Nu îi lăsaţi să stea în calea voastră. Eforturile vor avea rezultatul scontat. Apelaţi la răbdare şi tact, căci aveţi capacitatea de a influenţa persoanele din jur. Chiar dacă nu vor fi de acord cu voi, măcar vă vor înţelege argumentele.

Rac

Dacă puteţi, nu vă asumaţi mai multe responsabilităţi decât este cazul. E o săptămână în care trebuie să luaţi lucrurile mai uşor. E nevoie de concediu sau o perioadă de meditaţie. Evaluaţi-vă situaţia. Veţi înţelege faptul că posedaţi lucruri de care trebuie să fiţi mândri.

Leu

Acordaţi atenţia necesară sentimentelor. Nu luaţi atitudine mereu pentru că aveţi tendinţa să exageraţi. Câteodată e mai bine să stai să asculţi. Dacă aveţi ceva bani puşi deoparte, acum e momentul să investiţi. Pentru cei singuri, ei nu vor avea succes pe plan sentimental acum, dar cei într-o relaţie vor trece printr-o reinventare a acesteia.

Fecioară

Determinarea de care daţi dovadă va uimi pe toată lumea. Nu vă lăsaţi compromişi de nimic şi vă urmăriţi ţelul. Cu toate acestea, prea multă concentrare asupra propriilor valori poate aduce supărări celorlalţi. Nu vă pierdeţi calmul, căci e posibil să aveţi nevoie de ajutor extern.

Balanţă

Sunteţi foarte versatili şi veţi finaliza multe proiecte neterminate. Daţi dovadă de eficienţă. Spre sfârşitul săptămânii s-ar putea să primiţi o veste foarte bună care să aducă evoluţie profesională şi beneficii materiale.

Scorpion

Sunteţi avizi după informaţie, ceea ce va lucra în favoarea voastră. Fiţi atenţi la detalii. Puteţi descoperi lucruri pe care alţii le omit. E un timp bun pentru negocieri şi pentru găsirea unor argumente solide în situaţiile încurcate.

Săgetător

Fiţi realişti pentru a putea ieşi cu bine din situaţii complexe. Discuţiile cu prietenii sunt fructuoase şi diverse. Veţi vedea că veţi afla multe şi doar dacă ascultaţi. E bine să vă consolidaţi încrederea în sine, dar nu exageraţi rolul vostru în respectivele situaţii.

Capricorn

Orice formă de comunicare vă va aduce beneficii. În cazul în care apare o oportunitatea de a călători, profitaţi de ea. Câştigurile se vor înmulţi, iar persoanele apropiate vă vor aduce multe bucurii, mai ales în cazul în care aveţi copii.

Vărsător

Ego-ul e la limite maxime şi îl veţi afişa cu superioritate. Aveţi grijă pentru că riscaţi să îndepărtaţi oamenii. Însă persoanele la care ţineţi vă susţin şi vă vor urma. Dacă treceţi de această luptă interioară, săptămâna se va dovedi una foarte bună.

Peşti

Vă veţi retrage în interiorul vostru pentru că simţiţi nevoia de linişte şi revizuire personală. După trecerea acestei perioade, va fi mult mai uşor să vă deschideţi şi să atrageţi persoane de calitate în jurul vostru. Pentru cei singuri, săptămâna poate aduce surprize plăcute.