Horoscop săptămânal 17-23 Aprilie 2017

205

Horoscop săptămânal 17-23 Aprilie 2017. Peștii vor avea parte de o săptămână agitată, Taurii ar trebui să fie mai atenți la nevoile lor, Capricornii vor relua relațiile cu prietenii vechi, iar Balanțele vor avea o săptămână minunată.

17-23 Aprilie 2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Gândurile tale negative îți influențează toată săptămâna. În toate aceste zile vei încerca doar să te aduni și nu vei mai avea timp pentru nimic altceva. Astfel de momente nu sunt deloc prielnice și ar fi indicat să stai cât mai departe de ele. Dacă vei fi mereu pozitivă, săptămânile tale vor fi mult mai frumoase.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Este indicat ca în această săptămână să nu te ocupi doar de tine, ci să îi pui și pe cei apropiați pe primul plan. Ar trebui să știi că astfel de situații te îndepărtează de cei din jurul tău, acest lucru fiind neprielnic atât pentru tine, cât și pentru ei.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Ești mereu pozitivă și de aceea toate zilele din această săptămână vor fi minunate. Ai chef de plimbări, ieși în oraș cu prietenii, dar îți rămâne timp și pentru a-l petrece alături de partenerul de viață. Reușești mereu să mulțumești pe toată lumea și de aceea reușești să te menții mereu pozitivă și plină de viață.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)

Luni vei primi un telefon care îți va strica toată săptămâna. Vei afla că niște rude îndepărtate vor veni la tine în oraș și va trebui să le primești, pentru o săptămână, în casa ta. Nu ești o persoană răutăcioasă, doar că această perioadă ți se pare mult prea lungă. Ai putea să petreci mai mult timp în oraș, pentru a nu te simți intimidată de prezența lor la tine în casă.

LEU (23 iulie – 23 august)

Planurile tale nu au ieșit tocmai cum ți-ai dorit și de aceea ai o stare extrem de proastă care se va menține pentru câteva zile. Scapi de aceasta abia pe la sfârșitul săptămânii, atunci când ești invitată de prietena ta cea mai bună să luați masa în oraș. Ai avea nevoie mult mai des de astfel de ieșiri.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

O zi plină și extenuantă la job reușește să te dea peste cap pentru câteva zile. Reușești joi să îți revii și atunci te hotărăști că ai avea nevoie de o adevărată schimbare. De aceea, decizi că ar fi timpul să îți cauți un nou loc de muncă și să nu te mai consumi din cauza unui loc neprielnic.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Escapada din weekend va face ca întreaga ta săptămână să fie cu adevărat reușită. Momentele scurte reușesc să îți influențeze chiar și întreaga săptămână și de aceea ție îți este foarte ușor să îți revii după momentele mai puțin plăcute. Ești o norocoasă!

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ești în concediu însă un telefon din partea șefului te face să îți piară tot cheful de distracție. Ești chemată urgent la birou și de aceea trebuie să te întorci, de urgență, acasă. Acest lucru te scoate din sărite și nu te poți abține să nu ai o ieșire nervoasă chiar de față cu șeful. Consideri că astfel de acțiuni nu sunt normale și de aceea îi explici că nu ești de acord să mai fii sunată în zilele tale libere.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru că s-a terminat vacanța și tu tocmai te-ai întors la birou, săptămâna ta nu este una tocmai bună. Pe parcurs îți vei intra din nou în ritm însă deocamdată nu te simți deloc în largul tău și vrei să lenevești în continuare, așa cum ai făcut în timpul concediului.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această săptămână este indicat să reiei legăturile cu vechea ta prietenă cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp. Chiar dacă primul contact va fi mai ciudat, relația dintre voi va fi din nou ca la început. Merită să încerci!

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii vor fi mai nonconformiști ca niciodată și nu vor permite nimănui să le dea sfaturi în decursul acestei săptămâni. Totuși, comportamentul lor se va schimba în scurt timp și vor deveni, din nou, dependenți de cei din jur…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Vei fi foarte energică în această perioadă, iar datorită acestui lucru vei primi multe complimente, fapt care îți va da mai multă încredere în tine însăți. Te vei simți capabilă să iei niște decizii cu un grad ridicat de risc. Vei accepta provocările vieții, deoarece simți că le vei putea face față cu succes.

loading...
Articolul precedentHoroscop 17 Aprilie 2017
Articolul următorCarne de pui BBQ cu cartofi la tava

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!