Home / Horoscop / Horoscop urania / Horoscop Urania Pesti

Horoscop Urania Pesti

Horoscopul Urania pentru Pesti ne introduce in lumea celor nascuti intre 19 februarie si 20 martie. Intr-adevar, nu putem trimite toate afirmatiile la modul general, dar daca ar fi sa mizam pe o potrivire zodiacala in legatura cu nativii acestui semn, putem confirma anumite elemente specifice. In ceea ce priveste persoanele nascute sub semnul zodiacal al Pestilor putem afirma ca acesti nativi au un simt intuitiv extrem de bine dezvoltat. Acesta poate fi trecut la modul general si va fi calitatea care ii va ajuta mereu pe cei nascuti sub semnul zodiacal al Pestilor.

Horoscop Urania Pesti

Horoscopul Urania pentru Pesti ne devaluie faptul ca oamenii care s-au nascut sub acest semn zodiacal isi urmeaza planurile cu exactitate, fara a renunta vreodata la drumul lor. Considera ca oamenii vin si pleaca din viata lor si tocmai din acest motiv nu aleg sa isi formeze o legatura stransa alaturi de cineva.

Perioadele din intervalul celor nascuti in zodia Pesti

•    19 februarie – 1 martie:

Prima decada a zodiei Pesti ne dezvaluie nativi care au un caracter puternic. Totodata, aceasta putere poate aduce capricii.
Iubirea este un sector deosebit de important in viata noastra, dar in ceea ce priveste relatiile de iubire, acesti nativi nascuti in prima decada a zodiei tind spre singuratate. Ei nu percep ideea de relatie ca o fericire, ci ca o cusca. Se poate intampla sa ramana singuri toata viata, tocmai din cauza viziunii gresite pe care o au despre iubire.
Cat despre locul de munca, persoanele nascute in prima decada a zodiei Pesti se dovedesc a fi serioase si respecta mereu proiectele in desfasurare.

•    2 martie – 11 martie:

A doua decada a zodiei Pesti aduce in discutie nativi fermecatori, persoane care stiu sa isi foloseasca cuvintele pentru a obtine ceea ce isi doresc la un anumit moment. Horoscopul Uraniei pentru Pesti ne dezvaluie  ca aceste persoane pot fi periculoase tocmai din cauza ipocriziei de care dau dovada, din cand in cand.
In ceea ce priveste relatiile de iubire, nativii nascuti in a doua decada a zodiei Pesti, pleaca atunci cand lucrurile par perfecte si partenerul de viata nici nu isi va da seama de ce. Dispare din peisaj si se sperie de sentimente. Le este frica sa nu fie raniti si tocmai din acest motiv aleg sa dispara. Mai mult de atat, se dovedesc a fi persoane rele, deoarece nu considera ca este necesar sa ofere explicatie in legatura cu distantarea lor.

•    12 martie – 20 martie:

Ultima decada a zodiei Pesti ii vizeaza acei nativi a caror comportament este lipsit de simplitate. Persoanele nascute in  ultima decada a zodiei iubesc luxul si fac tot ce le sta in puteri sa ajunga sa traiasca la nivel inalt. In ceea ce priveste relatiile de dragoste, acesti nativi sunt mai stabili si considera ca o iubire poate fi alimentata atat de sentimente, cat si de un strat financiar. Sa fie aceasta o gandire gresita?

In concluzie, horoscopul Urania pentru Pesti pune in lumina trasaturi specifice nativilor. Se pare ca avem in discutie oameni puternici care se motiveaza singuri pentru a merge catre reusita…

Loading..