Home / Horoscop / Horoscop urania / Horoscop Urania Sagetator

Horoscop Urania Sagetator

Horoscopul Urania pentru Sagetator vizeaza persoanele nascute in intervalul 22 noiembrie – 21 decembrie. Intr-adevar, nu putem trimite toate afirmatiile la modul general insa daca ar fi sa mizam pe o potrivire zodiacala in legatura cu nativii acestui semn, putem confirma anumite elemente specifice. In ceea ce priveste persoanele nascute sub semnul zodiacal al Sagetatorului, horoscopul Uraniei subliniaza curiozitatea care ii urmareste pe acesti nativi. Se vor arata mereu impresionati de persoanele istete.

Horoscop Urania Sagetator

Horoscopul Urania pentru Sagetator ne dezvaluie persoane care iubesc aventura. Cand vorbim de aventura, acestia nu se vor da inapoi de la nimic. Considera fiecare intamplare o experienta si tocmai din acest motiv se vor antrena in orice activitate care ii poate imbogati intr-un fel sau altul.

Perioadele din intervalul zodiei Sagetator

•    22 noiembrie – 2 decembrie:
Persoanele nascute in aceasta prima decada a zodiei se dovedesc a fi extrem de independente. Iubesc responsabilitatile si regulile. Cele din urma sunt o placere pentru acesti nativi si in momentul in care aleg sa le incalce. Considera ca este benefic sa cunoasca pana la paroxism legea, tocmai pentru a putea trece, din cand in cand, de aceasta.

In ceea ce priveste relatiile de iubire, nativii care s-au nascut in prima decada a zodiei se dovedesc a fi vanatori. Iubesc sa caute sentiment si placere in fiecare persoana care le face ochi dulci. Nu se opresc la un singur partener si considera ca adrenalina unei aventuri este parte benefica din relatie. Reusesc sa ascunda multa vreme faptul ca insala si, in momentul in care sunt descoperiti (lucru care se intampla extrem de rar), reusesc sa gaseasca cea mai potrivita minciuna pentru a se salva.

•    3 decembrie – 12 decembrie:
Horoscopul Urania pentru Sagetator ne dezvaluie ca aceasta a doua decada este reprezentata de nativi care au o imaginatie extrem de ciudata. De cele mai multe ori, in aceasta perioada se nasc artistii si oamenii greu de inteles.
Cand vine vorba de iubire, persoanele nascute in aceasta decada se dovedesc a fi deosebit de creative. Tototdata, acestea sunt fidele si nu vor incalca vreodata intimitatea caminului pentru o placere de o noapte.

•    13 decembrie – 21 decembrie:
Ultima decada a zodiei ne suprinde prin persoane extrem de perseverente. Vor lupta toata viata pentru a obtine luxul visat in copilarie. Pentru aceastea, banii nu au valoare, ci obiectele pe care le obtin cu ajutorul acestora.
Sunt sentimentali si adora sa faca declaratii de dragoste. Considera ca a satisface partenerul de viata este cel mai important lucru intr-o relatie de iubire.

Sfat!
Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Sagetatorului sunt deosebit de creative. Intr-adevar, uneori, nu vor fi intelese de cei din jur insa este de preferat ca acestea sa nu isi piarda increderea in propriile idei, intrucat originalitatea este cheia intr-o societate care se vrea a fi compusa din elemente identice…

In concluzie, horoscopul Uraniei pentru Sagetator traduce curiozitatea si spiritul libertin. Acesti nativi vor duce o lupta continua cu societatea in care traiesc in incercarile lor de a-si sustine ideile. Perseverenta va fi modul prin care se va atinge succesul!

Loading..