Horoscop 13 August 2017

171

Horoscopul zilnic pentru ziua de 13 August 2017. Citește horoscopul zilei de 13 August 2017 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

13 August 2017

 

Oamenii așteaptă mereu momentul potrivit pentru a începe o conversație mai intima și nu își dau seama că trecerea timpului agravează situația. Astăzi este un moment potrivit pentru a rezolva sitațiile mai complicate.

La capitolul bani, fiecare speră la mai mult, însă amânarea unor proiecte nu va aduce beneficii. Cel mai greu este să începi un lucru, apoi vine de la sine.

Berbec
Graba cu care își rezolvă Berbecii treburile va lăsa impresia că tratează lucrurile superficial. Au planuri de seară și sunt nerăbdători să ajungă într-un loc propus de persoana iubită. Este o zi prielnică pentru conversații personale.

Berbecii se simt singuri uneori și așteaptă ca problemele să se rezolve de la sine. Este bine că nu se stresează, dar unele lucruri trebuie împărtășite cu alții.

Este o zi liniștită pentru persoanele născute în zodia Berbec, fără evenimente marcante. Trebuie să arate mai mult interes atunci când ascultă o persoană și să fie prezenți cu spiritul.

Taur
Dezinteresul pe care Taurii îl arată afectează relația amoroasă. Își pun mereu problemele pe primul loc și ignoră persoana de lângă ei. Pentru ca această relație să meargă este nevoie de mult efort și s-ar putea să fie în zadar.

Creativitatea le aduce un plus de bani nativilor Taur, bani care vor acoperi o parte din datorii. Au tendința de a pune pe primul loc distracțiile de weekend, iar mai apoi să se gândească la cheltuielile personale.

Gemeni
Gemenii sunt dezamăgiți de partenerul de viață și evită o conversație care trebuia purtată cu mai mult timp în urmă. Cu cât evită momentul mai mult, cu atât se va aduna mai multă tensiune. Vor ajunge să fie ca o bombă cu ceas și să explodeze într-un moment inoportun.

Călătoria pe care au plănuit-o se apropie, iar Gemenii sunt puși în fața unei alegeri. Momentan nu realizează în ce sunt implicați, dar cu puțin efort totul va fi bine.
La capitolul bani, persoanele născute sub semnul Gemeni nu stau prea bine. Este bine să facă un împrumut financiar pentru a se descurca în următoarea perioadă.

Rac
Racii vor fi sentimentali astăzi și își vor scoate la vedere latura sensibilă. De obicei nu sunt calzi cu oamenii, dar astăzi îi vor surprinde într-un mod plăcut. O conversație plăcută va face pauza de la muncă perfectă.

A trecut ceva timp de când nativii din zodia Rac nu s-au mai delectat cu o lectură. În ultimul timp nu mai au răbdare cu poveștile filosofice, dar o carte motivațională le-ar prinde bine.

Leu
Nativii Leu își pun la îndoială fericirea. Problema constă în faptul că se așteaptă la lucruri mărețe care să funcționeze după un plan bine pus la punct. Dacă nimic nu iese conform așteptărilor, nu înseamnă că este un lucru ratat. Prietenii sunt lângă ei să le ridice moralul.

O acțiune este amânată pentru binele Leilor. Îi va scuti de mai multe drumuri și de niște bani cheltuiți. Trebuie să își păstreze optimismul până atunci.
Persoana iubită încearcă din răsputeri să mulțumească așteptările peste măsură ale Leilor. Dovada de iubire stă în lucrurile mici, pe care nativii Leu le ignoră.

Fecioară
Agitația din jur îi va seca de energie pe nativii Fecioară. Vor fi prinși într-un vârtej de oameni care le vor solicita atenția și timpul. Este bine să evite spațiile aglomerate astăzi.
Dacă ziua va fi una stresantă, seara se lasă cu activități plăcute. Fecioarele vor fi vizitate de familie, care le va readuce zâmbetul pe buze.

Balanță
Nativii Balanță iau hotărâri în situații de criză și spun lucruri frumoase doar când sunt binedispuși. Trec cu ușurință de la o stare la alta și momentan nu se recomandă să se aventureze în relații amoroase.

Balanțele pun mult preț pe bani și ignoră lucrurile mărunte care trec în jurul lor. Este bine să își asigure situația financiară, dar să nu ignore aspectele intime ale vieții.
O situație jenantă îi va pune pe cei născuți în zodia Balanță să rupă relația cu o persoană. Poate ar fi bine să își ia un timp de gândire înainte.

Scorpion
Noul loc de muncă aduce satisfacții Scorpionilor, atât financiare, cât și de ordin sentimental. Le place ceea ce fac și se vede în munca depusă. Sunt apreciați pentru felul în care tratează lucrurile și există posibilitatea de a fi promovați.

Este o zi prielnică de meditat, mai ales în ultima parte a zilei. Nativii Scorpion ar trebui să petreacă mai mult timp cu ei înșiși.

Săgetător
Munca îi tine ocupați pe Săgetători, iar viața socială lipsește cu desăvârșire. Prietenii vin cu propuneri de întâlnire, însă nativii zodiei Săgetător sunt lipsiți de energie. Un loc liniștit, o plimbare în parc i-ar putea reuni cu persoanele apropiate.

Negativismul de care dau dovadă Săgetătorii alungă oportunitățile. Din comoditate refuză orice propunere care le-ar putea aduce beneficii.

Capricorn
Seara se lasă cu o mică petrecere între prieteni. O persoană ar putea afecta buna dispoziție a Capricornilor. Ar fi timpul să nu mai fie așa permisivi și să spună când un lucru îi deranjează.

La muncă, nativii Capricorn sunt în concurență pentru o promovare. Marea lor problemă este lipsa ambiției, nu îi mai motivează nimic, nici banii. Au un potențial mare pe care nu și-l pun în valoare. Trebuie să afle sursa problemei și să o elimine.

Vărsător
Vărsătorii spun ce au pe suflet, dar într-un mod supărător. Felul cum expun problema poate afecta relațiile cu apropiații. Au tendința de a exagera și de a se pune pe primul loc.

Acasă îi așteaptă o veste bună. O persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp își va face apariția și îi vor motiva. Perioada care urmează va fi prielnică pentru Vărsători.

Pești
În relația amoroasă, Peștii se implică prea mult și primesc prea puțin. Persoana iubită poate nu realizează asta, o conversație între patru ochi ar putea ameliora situația…

Nativii zodiei Pești se apropie de predarea unui proiect. Stresul din ultimul timp își pune amprenta pe sănătate. Situația din familie nu trebuie tratată nici ea superficial.

loading...
Articolul precedentColectia de machiaj MAC
Articolul următorSecretele pantalonilor scurti

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!