Horoscop 17 Aprilie 2017

128

Horoscop zilnic Luni, 17 Aprilie 2017, pentru toate zodiile. Berbecii se îndrăgostesc, la Tauri bat clopote de nuntă, iar Racii primesc o sumă de bani. Dar nu toate zodiile sunt la fel de norocoase, Fecioara este nevoită să privească neputincioasă cum visul său devine cenușă, iar Săgetătorii se confruntă cu o situație tensionată.

17-Aprilie-2017

Zodia BERBEC

Cunoști o persoană nouă, iar inima ta începe să bată mult mai tare, privești cu optimism schimbările care sunt pe cale să se petreacă în viața ta. Nu sta pe gânduri și profita de toate oportunitățile!

Zodia TAUR

Persoana iubită devine centrul universului tău, iar toate deciziile și acțiunile tale urmăresc fericirea ei. Acest lucru nu poate fi decât benefic pentru relația voastră. Câștigurile considerabile din ultima perioadă vă fac să vă gândiți chiar la nuntă.

Zodia GEMENI

Primești vești bune despre o problemă care necesita atenția ta, astfel rezolvările apar de unde te așteptai mai puțin. Lucrurile merg ca pe roate, iar tu nu mai ești nevoit să te deplasezi în altă localitate pentru a rezolva.

Zodia RAC

Sumele de bani pe care le primești astăzi sunt privite ca o mană cerească, îți acoperă datoriile, ba chiar rămâi și cu bani pentru distracție. Doar acum reușești să te relaxezi și te bucuri din nou de viață.

Zodia LEU

Nu te multumești cu rutina și ai o mulțime de idei inovatoare. Vrei să aduci un nou suflu vieții cotidiene și ești dornic de acțiune. Nu lăsa nimic să te încetinească!

Zodia FECIOARĂ

Cel mai mare vis al tău se destramă în fața ta, ai ezitat de prea multe ori, iar acum lucrurile au luat o altă întorsătură. Este mult prea târziu să mai salvezi ceva, însă nu te dezamăgi și pregătește-te pentru un nou început!

Zodia BALANȚĂ

Apare șansa colaborării pe termen lung cu o companie importantă, analizați bine termenii contractului și nu lăsați niciun detaliu să vă scape. Bucurați-vă de această șansă și profitați de ușa care se deschide!

Zodia SCORPION

Aveți mai multă încredere în viitor, deoarece v-ați convins că partenerul de viață vă susține. Stabiliți un plan și nu vă abateți de la el. Câștiguri neașteptate pot apărea, deci puteți fi mai încrezător.

Zodia SĂGETĂTOR

Dimineața este tensionată, deoarece intervine o ceartă în familie; vă recomandăm să evitați reproșurile și încercați să aplanați conflictul. Mai spre seară lucrurile revin la normal, iar un prieten bun vine în vizită.

Zodia CAPRICORN

Vreți să faceți o schimbare majoră în viața dumneavoastră, poate chiar să vă mutați într-o locuință nouă. Nu vă lăsați duși de val și fiți chibzuiți, analizați bine piața și nu vă grăbiți în luarea unei decizii atât de importante.

Zodia VĂRSĂTOR

Sunteți tentat să trageți concluzii pripite asupra unei persoane pe care abia ați cunoscut-o, ulterior se dovedește că lucrurile nu sunt cum credeați inițial și vă simțiți vinovat. Astfel, după ziua de azi poate nu veți mai judeca după ambalaj…

Zodia PEȘTI

Rămâneți fără bani și apelați la o rudă, acesta acceptă însă vă cere ceva la schimb. După ce vă îndepliniți partea din înțelegere, realizați că nu a fost o afacere foarte profitabilă.  Spre seară persoana iubită vă face o surpriză și uitați de toate neplăcerile de peste zi.