Horoscop 20 Aprilie 2017

159

Horoscop 20 Aprilie 2017 pentru toate zodiile. Vărsătorii investesc inteligent, Racii devin foarte agresivi, iar Balanțele sunt surprinse cu o mulțime de cadouri.

20-Aprilie-2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi, simți mai mult ca oricând nevoia unui partener căruia să îi povestești tot ce ai pe suflet. Ești o persoană foarte selectivă și de aceea sunt rare momentele în care lași pe cineva să intre în viața ta, în care interacționezi cu persoane străine sau în care ai încredere în cei din jurul tău. Acest scepticism este bun însă ar trebui folosit cu moderație.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Astăzi nu ești productivă, nu ai chef să muncești, să gătești și nici să ieși la plimbare cu prietena ta cea mai bună. Astăzi ești leneșă și de aceea vei pierde toată ziua lenevind în pat și uitându-te la seriale proaste. Nu te izola de tot, ci încearcă să vorbești cu prietenii, măcar prin mesaje.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Nu ai mai fost de mult la munte, într-o plimbare. De aceea, astăzi îți suni prietenii și le propui o escapadă de două zile, departe de agitația orașului. Propunerea este binevenită și, de aceea, în aceste zile îți vei încărca bateriile pentru următoarele luni. Vei fi mult mai fresh și productivă la locul de muncă.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Latura ta agresivă iese la iveală atunci când realizezi că cineva și-a băgat nasul în foile de pe biroul tău, iar tu nu mai reușești să găsești absolut nimic. Te vei descărca într-un mod deloc plăcut însă îți vei reveni repede. Poate așa vei transmite faptul că nimeni nu are dreptul de a umbla printre lucrurile tale.

LEU (23 iulie – 23 august)

Agitația și aglomerația din trafic îți transmit o stare foarte neplăcută. Te încarci încă de la prima oră cu energie negativă și simți că nu mai ești capabilă să faci nimic bine. Sigura soluție prin care poți scăpa de aceste stări neprielnice este un pui de somn de câteva ore. Te vei trezi fresh și cu chef de muncă.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Radiezi de fericire datorită veștilor excelente pe care le-ai primit încă de dimineață. Starea ta bună îi va determina pe cei din jur să se apropie mai mult de tine și să „fure” din buna ta dispoziție. Astăzi ai o imensă putere de a-i influența pe toți cunoscuții tăi, iar asta le face mai bine decât s-ar fi gândit vreodată.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Coincidență sau nu, bărbatul din viața ta te surprinde și îți face un cadou care cuprinde toate lucrurile pe care le aveai pe wishlist. Ori te cunoaște atât de bine și a ținut mereu minte tot ceea ce i-ai spus că îți dorești atunci când vă plimbați prin magazine, ori și-a permis să îți vrerifice aplicația de pe telefon, în care scrii zilnic lucrurile pe care le vezi și pe care ți le dorești foarte mult.

SCORPION (24 octombie – 22 noiembrie)

Dacă afară plouă sau dacă nu ai avut timp dimineața să îți bei cafeaua, s-ar putea să te răzbuni pe toți cei din jurul tău. Ar trebui să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a nu strica ziua colegilor sau familiei.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decambrie)

Necazurile se țin lanț de tine și nu știi niciodată care este sursa declanșatoare a tuturor lucrurilor care îți strică majoritatea zilelor. Încerci mereu să găsești explicații, dar se pare că acestea îți fac și mai mult rău. E posibil ca totul să fie doar în capul tău, iar această stare să fie indusă doar de tine. Dacă ai fi mai pozitivă, cu siguranță și stările tale vor fi mai bune!

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Trezește-te mai devreme și mergi pe jos către birou. S-ar putea să fie o idee perfectă, într-o zi în care nu ai timp de sală sau de alergat. Astfel, în weekend îți vei permite să mănânci și ceva dulce.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astăzi vei obține o sumă considerabilă de bani și vei decide să o folosești pentru a-ți face unele plăceri mai vechi. Ești pusă pe fapte mari și ai de gând să investești acești bani în ceva cu adevărat util. Deși ești obișnuită să dai mereu banii pe lucruri nefolositoare, astăzi ai luat o decizie bună…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Devii din ce în ce mai invidioasă pe cele care dețin lucruri mai scumpe decât ale tale. Este un mare defect și nu vrei să înțelegi niciodată că lucrurile cu adevărat importante sunt cele mici, ieftine și, aparent neînsemnate. Nu te mai ghida după valorile false ale societății actuale și fă în așa fel încât să îți fie bine!