Horoscop 21 Aprilie 2017

173

Horoscop 21 Aprilie 2017 pentru toate zodiile. Scorpionii au parte de câștiguri neașteptate, Taurii sunt influențați de vreme, iar Racii își propun să fie mult mai organizați.

21-Aprilie-2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Alimentele nesănătoase pe care le-ai consumat în ultimele zile te fac să te simți moleșită și greoaie. Nu trebuie să fii demoralizată. După câteva zile de alimentație sănătoasă și mers la sală, te vei simți mai mult decât bine. Vei fi mult mai încrezătoare și motivată să continui stilul de viață sănătos.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Dacă spui „Taur”, spui „astenie de primăvară”. Trebuie să ai mare grijă cum comunici cu persoanele din jurul tău. Acestea ar putea interpreta greșit starea ta, iar relațiile se pot pierde din această cauză. Încearcă să fii calmă și să le explici celor din jurul tău că nu este una dintre zilele tale cele mai productive. În familie cu siguranță vei fi înțeleasă.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Cei din jurul tău vor remarca faptul că ești mult mai distantă și se vor preocupa permanent de starea ta ciudată. Dacă vrei să nu fii bătută la cap încontinuu, încearcă să te prefeci în fața celor care te „bombardează” cu întrebări indiscrete.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

De astăzi, vrei să fii mult mai organizată și de aceea îți faci liste de cumpărături, îți planifici deja vacanțele și îți faci o listă lungă de cărți pe care vrei să le citești în următoarele luni. Acest tip de planificare ar trebui să te ajute să îți duci sarcinile la bun sfârșit cu o mai mare ușurință. Alege și niște agrafe colorate, pentru a face totul mult mai atrăgător.

LEU (23 iulie – 23 august)

Profită de această zi și caută clienți noi pentru firma ta. Pentru a avea șanse mai mari de reușită, roagă-ți colegii să te ajute. Astfel, veți ajunge într-un timp mult mai scurt la un rezultat foarte bun. O activitate de brainstorming te-ar putea motiva, iar vânzările firmei ar putea să crească mai mult decât ți-ai putea imagina.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Conștientizezi că deciziile luate în ultima vreme nu au fost tocmai bune și începi să îți pui semne de întrebare. Ajungi să te gândești că tu faci ceva grești și te plafonezi, neștiind de ce nu mai ești capabilă să iei decizii inspirate. Este doar o stare de moment, o stare care va trece la fel de repede precum a apărut. Nu trebuie să îți faci griji.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Astăzi trebuie să îți faci curaj și să îl abordezi pe băiatul pe care ai pus ochii de ceva vreme. Este clar că și el te place, dar nu este nevoie să aștepți ca el să facă primul pas. Dacă tu vei fi cea care va lua inițiativa, îi vei demonstra că ești o femeie cu inițiativă, sigură pe ea și independentă. Acest lucru îl va cuceri din prima.

SCORPION (24 octombie – 22 noiembrie)

Vei avea parte de un câștig neașteptat. Încearcă să fii rațională și să investești cu cap în ceva profitabil. Acum ar fi momentul cel mai oportun în care să îți deschizi afacerea la care te gândești de multă vreme. Câștigurile tale vor crește considerabil, treptat. Partea cea mai grea a fost îndeplinită.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decambrie)

Vei primi un telefon neașteptat de la o rudă pe care nu ai mai văzut-o de când erai foarte, foarte mică. Aceasta te va suna pentru a-ți da niște vești foarte bune, care îți vor face ziua mai bună. Îți vei încheia ziua în compania prietenilor, servind un pahar de vin și urmărind un film bun.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai grijă să nu uiți ceva acasă atunci când pleci spre birou. Nu ar fi prea plăcut să ajungi la locul de muncă și să îți dai seama că ai uitat acasă telefonul mobil sau agenda în care aveai notate toate întâlnirile acestei zile. Neatenția îți poate strica toată ziua.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astăzi ești foarte sensibilă și îți vine să lăcrimezi constant atunci când auzi ceva ce nu îți convine. Încearcă să fii mai puternică și să te aduni. Vei lăsa impresia că ești o persoană slabă, cei din jur neștiind că este vorba doar de o stare mai proastă…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Scapă de stările negative și relaxează-te cu ajutorul unei cărți de colorat pentru adulți. Nici nu vei realiza cât de repede trece timpul și cât de bine te vei simți după o sesiune de „pictură”. Astfel, îți vei dezvolta simțul estetic, vei fi mult mai creativă și răbdătoare. Vei realiza cât de mult te ajută această activitate distractivă.