Horoscop zilnic Joi 31 Martie 2016

100

Care sunt oare surprizele de care vei avea parte pe parcursul zilei de azi? Află ce au pregătit astrele pentru tine.

Joi 31 Martie 2016

Berbec

Se pare că menținerea unei bune reputații este o prioritate pentru tine, azi mai mult ca oricând și vei depune mari eforturi din acest punct de vedere. Partenerul tău este mândru de tine și în a doua jumătate a zilei te va surprinde plăcut printr-o invitație într-un loc foarte drăguț.

Taur

Deși lucrurile nu merg tocmai bine încă de la începutul zilei, nu te îngrijora, o persoană cunoscută va interveni și îți va oferi o mână de ajutor.

Gemeni

Nu ești tocmai mulțumită de felul în care decurg lucrurile în relația amoroasă pe care o ai. Ar trebui să iei în considerare purtarea unei discuții serioase cu partenerul tău pentru a vedea care este problema și cum ați putea să vă scăpați de ea.

Rac

Începi să te saturi de sacrificiile pe care le tot faci pentru persoanele din jurul tău, în special pentru cele cu care îți petreci majoritatea zilei. De acum înainte, ești hotărâtă să te gândești de două ori atunci când acestea îți cer să le faci o favoare.

Leu

Azi vei primi o ofertă pe care îți va fi destul de greu să o refuzi. Dacă nu ești sigură de ceea ce vrei, nu trebuie să te rușinezi în a cere o amânare în ceea ce privește acordarea unui răspuns. Ai obiceiul de a te consulta cu familia înainte de a face un pas important în viață, iar acum cu siguranță nu este momentul să te lipsești de acest lucru.

Fecioară

Starea ta de sănătate pare să cunoască îmbunătățiri. Ai tot avut parte de răceli sau alte mici stări de disconfort însă acestea par să dispară în totalitate și vei putea să te reapuci de activitățile tale zilnice.

Balanță

Nu încerca să pari altă persoană din cauza unor mici constrângeri de situație. Ești mereu o persoană apreciată pentru felul tău de a fi și pentru sinceritatea ta. Nu trebuie să renunți la acestea pentru nimeni și nimic în lume.

Scorpion

Simți nevoia să petreci câteva momente doar tu cu tine însăți, iar asta nu din cauza că ți-ar fi făcut cineva ceva, pur și simplu asta este tot ceea ce vrei pentru moment.

Săgetător

Este o zi bună să reiei acele activități pe care le-ai lăsat neterminate de câteva zile și să le finalizezi, deoarece unele persoane par să depindă de acestea.

Capricorn

Se pare că te vei întâlni cu una dintre rudele partenerului tău, iar aceasta îți va spune anumite lucruri despre sine pe care se pare că nu le știai. Vei cădea serios pe gânduri și vei vrea să porți o discuție destul de „profundă” cu persoana respectivă.

Vărsător

Se pare că vei primi o ofertă de a pleca în străinătate pentru a te implica într-un proiect destul de serios. Deși aveai deja stabilite anumite planuri, se pare că această propunere te va pune serios pe gânduri.

Pești

Azi vei participa la câteva evenimente importante și vei avea ocazia să legi relații noi cu persoane pe care le vei întâlni în cadrul acestora. Se pare că acestea pot juca un rol important în ceea ce privește viitorul carierei tale și vei fi foarte interesată să te revezi cât mai curând cu ele.