Horoscop zilnic Joi, 5 Ianuarie 2017

126

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi, 5 Ianuarie 2017. Citește horoscopul zilei de Joi, 5 Ianuarie 2017 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop-zilnic-Joi-5-Ianuarie-2017

Berbec:
Energia de care dau dovadă Berbecii se va centra la locul de muncă, unde vor avea bătăi de cap cu termenele limită. Ideile lor vin în contradicție cu cele ale colegilor, dar prin argumente logice vor reuși să întocmească un plan. Stresul își va face simțită prezența astăzi.

Unele persoane din viața celor născuți în zodia Berbec îi limitează în gândire și ar fi utilă eliminarea lor.

Taur:
Ziua de vineri și apropierea weekendului îi vor face pe Tauri superficiali la locul de muncă. Organismul va da semne de oboseală și pot apărea mici certuri între colegii de serviciu. Spre seară însă nemulțumirile vor dispărea.

Schimbarea pe care au adoptat-o în stilul de viață cei născuți sub semnul Taurului își face simțită prezența atât în interior, cât și în exterior. Ar fi benefic să le vorbească și altora despre acest proces.

Gemeni:
Familia îi va sprijini pe nativii zodiei Gemeni cu o sumă de bani pentru a-și achita unele datorii. Astăzi vor acorda o mai mare atenție hobby-urilor, prin care se vor relaxa.

Gemenii își vor pune în valoare abilitățile comunicaționale și glumele lor tipice care vor atrage prietenii în jurul lor. Finalul zilei se anunță a fi unul distractiv.

Rac:
Racii vor trece printr-o multitudine de sentimente. Instabilitatea emoțională va fi resimțită de cei dragi. Cel mai bine ar fi să ia o pauză de la lucrurile lumești și să mediteze asupra propriei persoane. Este doar o stare trecătoare, dar nu are rost să îi facă pe ceilalți să se simtă jigniți.

Persoanele născute în zodia Rac vor accepta implicarea într-un proiect pe care l-au amânat multă vreme, fiind totuși nesiguri de resursele pe care le dețin. Lucrurile vor decurge bine.

Leu:
Urgențele cotidiene îi copleșesc pe Lei. Nici la capitolul bani nu stau prea bine. Plănuiesc o mică evadare din rutină care să le redea energia necesară. Discuțiile din cadrul familiei sunt constructive și îi vor echilibra.

Astăzi, persoanele născute în zodia Leu sunt puse pe dat sfaturi. Totuși, ar fi bine să nu insiste acolo unde nu e nevoie.

Fecioară:
Este o zi festivă pentru Fecioare. Un proiect a fost dus la bun sfârșit și a primit aprecierea superiorilor. Pe lângă satisfacția morală, vor primi și câștiguri bănești pe măsură.

Cei născuți în zodia Fecioară nu vor fi restricționați astăzi de la nimic. Va fi o zi relaxantă alături de cei dragi.

Balanță:
Balanțele sunt puse astăzi pe cuceriri, dar replicile senzuale aplicate în exces pot avea urmări neplăcute. Trebuie evitate tehnicile deranjante de abordare.

Provocările de orice fel pot apărea pe parcursul zilei pentru nativii zodiei Balanță, însă vor trece peste toate cu puțin calm.

Scorpion:
Sănătatea ar trebui controlată mai des de către Scorpioni, mai ales din cauza alimentației sărace din ultimul timp. Ziua va fi dedicată activităților banale și discuțiilor cu familia.

Ar putea apărea mici supărări pe parcursul zilei pentru cei născuți în zodia Scorpion, din cauza unor glume răutăcioase.

Săgetător:
Planuri pe termen lung încep să prindă contur pentru Săgetători. O călătorie, schimbarea jobului, orice se poate ivi. Important este că nu sunt singuri, prietenii și familia îi susțin.

Energia nu îi va ține în casă pe cei născuți în zodia Săgetător. Vor cunoaște persoane care le vor da sfaturi cu privire la câștiguri financiare.

Capricorn:
Pe parcursul săptămânii Capricornii și-au organizat treburile foarte bine, iar astăzi lucrurile merg ca pe roate. Proiectele sunt predate la timp și totul pare să decurgă după un plan bine întocmit.

Excesul de emoții și contradicțiile îi vor face pe cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului să nu își arate pe deplin sentimentele, iar persoana iubită s-ar putea simți ignorată.

Vărsător:
Din dorința de a învăța, Vărsătorii își vor petrece sfârșitul săptămânii printre foi și cărți. Comunicarea cu anturajul apropiat și cu persoane din mediul cultural le vor face mai ușor procesul de învățare.

Persoanele aflate sub semnul Vărsătorului vor lua decizii împreună cu persoana iubită cu privire la mici schimbări pe plan familial.

Pești:
Bugetul celor născuți în zodia Pești le permite să facă investiții în organizarea casei. Sunt dornici de o împrospătare a decorului. Totuși, ar trebui să nu confunde mofturile cu nevoile…

Peștii se vor bucura de prezența unei persoane pe care nu au mai văzut-o de mult timp și cu care ar vrea să consolideze relația.

Articolul precedentZodiacul evreiesc Adar
Articolul următorYohji Yamamoto

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!