Horoscop zilnic Marți, 21 Martie 2017

195

Oare ce surprize noi a rezervat pentru tine această zi? Aruncă o privire peste „programul” pregătit de către astre pentru tine.

Horoscop-zilnic-Marti-21-Martie-2017

Berbec

Se pare că vei primi meritele mult așteptate pentru munca depusă în ultima perioadă. După-amiază pari a fi nemulțumită de mici probleme iscate în viața de cuplu, însă nu trebuie să te pierzi cu firea, cu siguranță se vor rezolva.

Taur

După o perioadă care nu a fost una tocmai bună, se pare că azi lucrurile încep să se așeze. În plan sentimental, totul este „roz”, iar partenerul tău va fi foarte afectuos cu tine.

Gemeni

Pari a fi ușor indispusă din cauza unor probleme financiare. Încearcă să nu te lași influențată de acestea, deoarece în curând se vor rezolva. Trebuie să te bazezi pe spiritul tău intuitiv și să profiți de noile relații pe care le poți lega.

Rac

De dimineață vei avea anumite probleme de rezolvat, așa că ar fi bine să pornești cât mai hotărâtă la drum, pentru a nu le amâna pentru o altă zi. Spre seară vrei primi din partea unei rude sau de la un prieten un cadou sau o mică sumă de bani care îți poate fi de ajutor.

Leu

Se pare că azi ai succes în ceea ce privește treburile casnice. De ceva timp te gândeai să faci mici modificări în căminul tău, iar azi cu siguranță vei reuși.

Fecioară

Azi ești foarte inventivă și vei profita de acest lucru la locul de muncă pentru a obține venituri suplimentare. Nu trebuie să tratezi superficial problemele pe care pari să le ai cu partenerul tău, profită de lăsarea serii pentru a discuta serios cu acesta.

Balanță

Cu farmecul deosebit pe care-l ai, vei reuși azi să atragi multe priviri pe unde vei merge. Este posibil ca cineva să îți facă o declarație de dragoste și depinde numai de tine cum o vei trata ulterior.

Scorpion

Azi începi o activitate care îți va aduce câștiguri considerabile și satisfacție pe plan profesional. Este un moment bun să începi să investești în casa ta și să achiziționezi un electrocasnic pe care ți-l dorești deja de ceva timp.

Săgetător

S-ar putea ca azi să pleci într-o mică delegație, fie în interes de muncă, fie în scop personal. Oricare ar fi motivul acestei delegații, cu siguranță vei avea ceva de câștigat. Partenerul tău este conștient de acest lucru și te va susține din toate punctele de vedere.

Capricorn

Ziua de azi este una plină de energie pentru tine. Chiar dacă te vei trezi cu „fața la cearșaf”, după ce vei savura o cafea vei fi ca băgată în priză și vei porni la drum. Dacă vei primi o invitație într-o mică excursie, să nu cumva să stai pe gânduri în a accepta.

Vărsător

Se pare că o rudă din partea partenerului reușește să te „calce pe coadă”. Încearcă să nu te enervezi prea tare și să explodezi, căci vei putea regreta mai târziu!

Pești

O veste bună de dimineață: vei primi bani! Acest lucru te va binedispune și îți va da un impuls pentru a te ocupa de toate sarcinile programate pentru această zi. La capitolul comunicare stai foarte bine, iar partenerul tău este primul care apreciază acest lucru…