Horoscop zilnic Joi 3 Martie 2016

148

Citește cu atenție horoscopul de astăzi pentru a afla ce îți rezervă astrele despre bani, dragoste și sănătate.

Horoscop zilnic Joi 3 Martie 2016

Berbec: ai cam uitat de romantism în ultima vreme. Cred ca e monentul potrivit să vii tu cu o propunere care să vă aducă din nou pe calea romantismului pe tine și iubitul tău.

Taur: e o perioadă cam grea pentru tine. Nu prea ai bani, dar astăzi e posibil să se ivească o ocazie. E probabil să ai o propunere de un nou job sau un bonus dacă ai muncit din greu în ultima perioadă.

Gemeni: te gândești să pleci în vacanță. Asta nu e prea posibil, deoarece nu prea ai timp liber și nici la capitolul bani nu stai prea bine. Acest gând mai poate fi amânat câteva sâptămâni.

Rac: of răceala asta, nu vrea să te părăsească! Toată ziua o să bei ceai și o să stai în pat. Până la urmă o să scapi de ea.

Leu: te-ai hotărât: azi vrei să îți cumperi o poșetă nouă. Te-ai cam plictisit de celelalte și acum vrei ceva nou. Îți recomand să cauți prin toate magazinele și să studiezi cu atenție prețurile.

Fecioară: când vrei să faci cumpărăturile pentru casă, nu uita să cumperi și un bec pentru hol. De câteva zile tot uiți să îl schimbi. Fă-ți o listă de cumpărături de acasă; în acest fel, nu vei uita lucrurile importante pe care trebuie să le cumperi.

Balanță: iubitul tău vrea să plecați la munte dar tu vrei să pleci în străinătate. Te-ai cam plictisit de frigul de aici și vrei puțină căldură. Până la urmă, o să îl convingi că varianta ta e cea mai bună.

Scorpion: toate sunt bune și frumoase, până când vine soacra în vizită. Grăbește-te să pui totul în ordine, pentru a nu fi luată prin surprindere ca data trecută. Poate așa reușești să o impresionezi, măcar acum.

Săgetător: vrei să ieși din casă, așa că îți suni prietenele și stabiliți o ieșire în club. O să vă distrați de minune. Nu uita nici de iubitul tău, lasă-l să iasă la o bere cu băieții în seara asta.

Capricorn: aștepți de mult ziua asta, iar el a uitat de ea. Reamintește-i printr-un mod original că astăzi e aniversarea voastră. Sigur va aprecia sau poate că doar se preface că a uitat și vrea să te țină puțin în suspans.

Vărsător: iar îți strici telefonul. E a nu știu câta oară în luna asta. Azi te hotărăști să îți cumperi unul nou, pentru că te-ai cam plicitisit de actualul. Vrei unul de ultimă generație, dar care să fie rezistent și să aibă o cameră foto cât mai performantă.

Pești: părinții te tot sună și îți cer să mai treci și tu pe acasă. Azi te hotărăști și îți planifici agenda astfel încât să treci mai pe seară pe la ei. Și tu le cam duci dorul, dar nu prea ai avut timp de vizite din cauza aglomerației de la serviciu.