Horoscop zilnic Joi 7 Ianuarie 2016

132

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 7 Ianuarie 2016. Citește horoscopul zilei de Joi 7 Ianuarie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop zilnic Joi 7 Ianuarie 2016

Berbec

Este posibil să fii copleșit de mai multe sentimente contradictorii. Nu este momentul să faci vreun pas important în viața amoroasă. Mergi și fă un control de rutină. S-ar putea să primești un diagnostic înfricoșător, dar se dovedește a fi o alarmă falsă.

Taur

Te supără niște dureri de ceva timp și astăzi ai ocazia să o tratezi. Fii răbdător! Este necesar să o lași mai moale cu viața amoroasă. Ai luat totul prea în serios în ultima vreme și nu poți face față. Fă gesturi mici, pentru că au efecte de lungă durată.

Gemeni

Ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale. Dacă ai copii, fii mult mai atent decât de obicei. Partenerul de viață îți va cere ajutorul astăzi. Nu îl critica, ci ajută-l, pentru că reacțiile tale de astăzi vor avea efecte pe termen lung.

Rac

Greșelile pot apărea oricând și nu ești singurul responsabil, așa că nu te mai învinovăți. Este o zi perfectă să îți duci relația la un nou nivel, poate chiar să decizi să întemeiezi o familie. Dacă ești singur, ai o mare șansă să întâlnești pe cineva nou.

Leu

Ai trăit o viață foarte ocupată și ți s-a cerut să faci o mulțime de compromisuri. Astăzi las-o mai ușor, relaxează-te cu familia sau partenerul de viață. Încearcă să dormi bine înainte să treci la lucruri serioase și fii moderat în orice faci.

Fecioară

Fii înțelegătoare și tolerantă în relație. Cei apropiați ție s-ar putea să sufere o durere. Nu îi lăsa baltă! Evită mâncarea nesănătoasă. Este ziua perfectă pentru a petrece timp cu familia și pentru a mânca ceva gătit.

Balanță

Chiar dacă ești perfect sănătos, te vei simți foarte stresat. Evită activitățile stresante și, în loc de ele, ieși la o plimbare și bucură-te de soarele de afară. Cunoaște oameni și petrece. Te așteaptă surprize mari. Sentimentele partenerului tău nu sunt la fel ca ale tale.

Scorpion

Decizi să îți manifești dragostea față de partenerul tău printr-un gest public și extravagant. Probabil planifici o petrece surpriză în cinstea realizărilor sale. Fă exerciții de respirație pentru a te destresa. Ai nevoie de un control medical.

Săgetător

Astăzi ești inspirat fizic de cineva care nu are un corp de invidiat, dar te ajută să îți îmbunătățești sănătatea. Începi o dietă nouă și câteva seturi de exerciții. Dacă nu ești fericit în relația în care te afli, este cazul să o închei.

Capricorn

Orice proiect important pe care l-ai tot amânat trebuie rezolvat astăzi. Ești plin de energie pozitivă și o împrăștii peste tot în jur. De dimineață nu prea ai energie și acuzi tot felul de dureri. Ia o pauză de la orice și petrece o zi de relaxare.

Vărsător

Îți surprinzi partenerul cu un gest extravagant și ești recompensată pentru acest fapt. Pregătește-te de o zi obișnuită. Ai grijă de corpul tău. Câștigi mai multă recunoștință și reputație la lucru. Este o șansă să câștigi mai mult și să investești mai puțin.

Pești

Astăzi s-ar putea ca tenul să-ți facă probleme. Dacă ești stresat, ascultă casete motivaționale sau fă-ți o programare la masaj. Poate ești îngrijorat din cauza partenerului tău, dar lucrurile se clarifică de astăzi.

loading...
Articolul precedentHoroscop zilnic Miercuri 6 Ianuarie 2016
Articolul următorSalata greceasca de pui si quinoa

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!