Horoscop zilnic Joi, 9 Martie 2017

153

Pe parcursul acestei zile pot apărea noi proiecte care să vă pună la încercare abilităţile de lider şi, mai mult decât atât, să vă deschidă noi orizonturi dacă sunt duse la bun sfârşit.

Horoscop-zilnic

BERBEC: Activităţile întreprinse până acum au avut rezultatele scontate. Încercaţi însă să puneţi mai multă pasiune în ceea ce faceţi şi veţi observa că munca depusă vă va fi mult uşurată.

TAUR: Capacitatea de a-i conduce şi îndruma pe ceilalţi reprezintă punctul vostru forte, iar ca urmare tot ceea ce vă doriţi să realizaţi va deveni realitate în cel mai scurt timp posibil. Continuaţi să faceţi treabă bună, întrucât sunteţi pe drumul cel bun.

GEMENI: Veniturile financiare de care dispuneţi în acest moment vă ajută să progresaţi în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră. Apar noi oportunităţi legate de o casă nouă sau chiar de un nou loc de muncă. Prin urmare, profitaţi de ceea ce vă oferă ziua de azi!

RAC: Famila se dovedeşte a fi un sprijin moral pentru dumneavostră în această perioadă. Acesta este un lucru benefic nu doar pe plan emoţional, ci şi pe plan personal, datorită simplului fapt că veţi găsi motivaţia de care aveţi atâta nevoie.

LEU: Aveţi încredere în capacitatea de a duce la bun sfârşit ceea ce aţi început şi nu vă fie teamă să daţi curs afacerilor care apar pe parcursul zilei de azi. Un sfat bun de care puteţi ţine seama este să luaţi în considerare şi sfaturile celorlalţi.

FECIOARĂ: Veniturile de care dispuneţi în acest moment ar putea stagna din cauza temerii de a cere o mărire de salariu. Nu trebuie să vă faceţi griji de acest lucru, deoarece este foarte probabil să apară oportunitatea pe care o aşteptaţi.

BALANŢĂ: Agitaţia din ultimul timp vă poate împinge spre o decizie greşită în ceea ce priveşte cariera. Acesta este un motiv suficient de bun să vă liniştiţi şi să aflaţi mai multe detalii înainte de a face alegerea finală.

SCORPION: Siguranţa emoţională de care vă bucuraţi din partea partenerului vă pune în situaţia de a sta tot timpul cu celălalt, şi astfel să vă neglijaţi îndatoririle. Este bine că aveţi parte de fericirea pe care v-o doriţi, însă nu uitaţi să vă respectaţi şi proiectele la care aţi lucrat atât de intens.

SĂGETĂTOR: Dorinţa dumneavoastră de a face lucrurile să iasă perfect este demnă de toată admiraţia, dar se prea poate ca cei din jur să nu se ridice tocmai la standardele dorite. Este momentul potrivit să vă mai destindeţi puţin şi să reduceţi viteza în proiectele la care lucraţi.

CAPRICORN: Efortul depus pentru a face acceptabile circumstanțele actuale de la locul de muncă va fi încununat cu succes. Vă aflaţi pe drumul cel bun în ceea ce privește avansarea dumneavoastră, iar lucrul acesta înseamnă automat şi sporirea veniturilor. Faceţi o treabă bună.

VĂRSĂTOR: Viaţa sentimentală reprezintă, în momentul de faţă, cel mai important lucru la care lucraţi. În curând veţi avea parte de o surpriză frumoasă care se va lăsa cu întâlnirea partenerului ideal. Bucuraţi-vă de acest moment şi continuaţi să munciţi la atingerea celorlalte obiective!

PEŞTI: Simţul de autoperfecţionare va duce destul de curând la împlinirea dumneavoastră profesională şi financiară la care aţi visat dintotdeauna. Nu coborâţi nivelul ştachetei şi faceţi în aşa fel încât să duceţi la îndeplinire planurile pe care le aveţi…