Horoscop zilnic Luni 14 Martie 2016

122

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 14 Martie 2016. Citește Horoscopul zilei de 14 Martie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop zilnic

Berbec

Nativii din zodia Berbec se confruntă cu situații tensionate în decursul zilei de azi, deoarece ideile lor fixe îi fac nepăsători față de opiniile celor din jur, iar asta creează neînțelegeri în special cu partenerul de viață.

Taur

Taurii au parte de susținere din partea membrilor familiei și colegilor de muncă în plan profesional, ceea ce îi face să se simtă împliniți din toate punctele de vedere.

Gemenii

Pentru Gemeni, ziua de azi este una critică, aceștia își pun cu greu gândurile în ordine și se recomandă să ia o pauză sau, de ce nu, să își exploateze mai mult hobby-urile ori să dedice mai mult timp activităților relaxante.

Rac

Racii sunt motivați să înceapă un nou stil de viață, să renască și să descopere noi orizonuri în ceea ce privește dezvoltarea personală. De asemenea, lucrurile merg bine și în plan financiar pentru ei.

Leu

Leilor li se recomandă să fie mai prudenți și mai rabdatori, deoarece aceștia trec printr-o perioadă tensionată în relațiile cu cei din jur. Dacă găsesc echilibrul, situațiile tensionate ar putea fi evitate.

Fecioară

Ziua de azi este una plină de creativitate pentru Fecioare, care renovează, redecorează sau chiar pun bazele unui nou cămin. Acești nativi își doresc să pună bazele unei familii sau de ce nu, să o întărească și mult pe cea existentă.

Balanță

Este o zi agitată pentru nativii din zodia Balanță, care întarzie, uită ceva important sau pur și simplu nu pot administra cu succes situațiile cu care se confruntă în decursul zilei. Este mai bine să nu ia decizi importante până când nu se vor mai limpezi apele!

Scorpion

Prima parte a zilei este una excelentă pentru Scorpioni, care au idei practice și care emană pozitivitate. Este momentul ideal pentru începerea unor proiecte noi!

Sagetător

Săgetătorii sunt optimiști, norocoși, energici și cu siguranță profită de toate aceste situații pentru a scoate tot ce este mai bun din ele; asta poate presupune atingerea unui obiectiv pe care și l-au propus cu mult timp în urmă.

Capricorn

Pentru cei nascuți în zodia Capricorn, accentele predominante se pun mai mult pe partea spirituală, aceștia își doresc mai mult ca oricând să studieze un mediu total necunoscut, să descopere lucruri noi sau poate chiar plănuiesc o escapadă.

Vărsător

Vărsătorii își consumă energia în scopuri caritabile, simt nevoia să își ajute semenii și nu stau cu mâinile în sân. Aceștia se implica în activități caritabile, cunosc oameni noi și se bucură de satisfacția de a-i ajuta pe cei din jur.

Pești

Nu este tocmai o perioadă nemaipomenit de bună pentru Pești, care tind să piardă măsura în cam tot ce fac, au pretenții prea mari de la partenerul de viață, oferă mai mult decât este necesar și au așteptări exagerate. Este mai bine să se retragă până când revin la un echilibru.