Horoscop zilnic Luni 21 Martie 2016

102

Află ce au pregătit astrele tuturor semnelor zodiacale pentru ziua de azi. Citește noul horoscop.

Horoscop zilnic Luni

Berbec

Trebuie să profiți din plin de această nouă zi, deoarece va fi una plină de oportunități. Încearcă să acorzi mai multă atenție detaliilor și nu te pierde cu firea atunci când te lovești de o situație nouă și care, la o primă vedere, pare destul de provocatoare.

Taur

În mediul în care îți desfășori activitatea se va instala neprevăzutul, dar acest lucru nu trebuie să te înspăimânte. Ar putea avea loc unele schimbări care vor fi binevenite și care te-ar putea ajuta pe viitor.

Gemeni

Este momentul ideal să profiți de oportunitățile financiare care vor apărea pe parcursul zilei. Trebuie să îți iei inima în dinți și să contactezi o persoană dragă de care te-ai cam îndepărtat în ultima vreme, se pare că îți simte lipsa și are nevoie de sprijinul tău.

Rac

Se pare că azi vei avea parte de vizita unei persoane care te va bucura și va reuși să îți alunge o parte din grijile pe care le-ai acumulat în ultima parioadă. Nici financiar nu stai foarte prost, ba din contră, se pare că vei primi o mică sumă de bani dar care îți va fi de mare folos.

Leu

Este momentul să iei în calcul o eventuală schimbare a locului de muncă. Ai parte de mult stres, pe care nu prea merită să îl suporți doar de dragul meseriei, poți oricând să găsești ceva mai bun.

Fecioară

Ziua va începe destul de bine și vei avea parte de momente frumoase alături de cei dragi. Pe parcursul zilei, activitățile se vor aglomera puțin însă vei reuși să te ocupi de toate acestea și nu va rămâne nimic nerezolvat.

Balanță

Azi pari a fi cu capul în nori, ba chiar mai departe de ei. Este momentul să revii cu picioarele pe pământ și să acorzi atenție treburilor pe care le ai de rezolvat. Ai cam devenit adeptă a amânărilor, iar acest lucru nu îți va aduce niciun fel de câștig.

Scorpion

Se pare că atmosfera la locul de muncă nu este una tocmai plăcută. Încearcă să nu te lași afectată de aceasta pentru că ai putea avea de pierdut în ceea ce privește relația cu cei de acasă, în special cu partenerul de viață.

Săgetător

Azi vei revedea o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ani buni și vei fi puțin șocată de acest lucru, deoarece nu este neapărat o persoană foarte dragă. Va putea trezi sentimente care, cândva te-au făcut să suferi destul de mult.

Capricorn

Se pare că viața ta sentimentală, care nu este una foarte roz, nu va cunoaște îmbunătățiri, iar acest lucru pare să te afecteze mai mult decât credeai. Nu îți pierde însă speranța, niciodată nu ai de unde să știi ce va apărea peste noapte în viața ta.

Vărsător

Azi reușești să ieși în evidență la locul de muncă prin implicarea în numeroase proiecte sau simple sarcini. Superiorii tăi îți vor observa talentele și îți vor propune o eventuală posibilitate de avansare.

Pești

Dacă viața ta amoroasă este plină de „gropi” pe care nu le mai poți repara nicicum, a venit momentul să te gândești serios să renunți. Ai oferit mult prea mult, iar în schimb nu ai primit mare lucru. Este momentul să te gândești și la tine, nu doar la cel de lângă tine.