Horoscop zilnic Marti 22 Martie 2016

124

Află ce noi surprize au pregătit astrele pentru tine în această nouă zi. Iată care este programul pe care acestea l-au stabilit pentru tine.

Horoscop zilnic Marti

Berbec

Deși iubitul tău este foarte „siropos” și îți face declarații de dragoste ca în filme, tu pari a te îndoi serios de sentimentele lui. Dacă simți că relația voastră nu mai duce nicăieri, ar trebui să te gândești serios la viitor; dacă vrei să acționezi, acum este momentul.

Taur

Se pare că azi te gândești să renunți la anumite proiecte în care te-ai implicat în ultima perioadă. Nu te grăbi să acționezi în această privință, păstrează-ți calmul și nu te lăsa condusă de nervi sau de stres.

Gemeni

Azi ești plină de energie și pozitivism. Încearcă să profiți de acest lucru și influențează-i și pe cei din jur, în special pe partenerul tău. Se pare că acesta este cam supărat în ultima perioadă însă nu din cauza a ceva ce ai făcut tu.

Rac

Ești implicată în numeroase activități care te cam solicită pe parcursul zilei de azi. Încearcă să mai faci o pauză din când în când și pune sănătatea ta pe primul loc.

Leu

Simți nevoia unei schimbări, iar acest lucru nu este deloc surprinzător. Ai avut parte de mult stres în ultima perioadă, iar acesta pare să-și spună cuvântul în ceea ce privește starea ta fizică. Ar fi ideal să te gândești la o mică excursie cu scopul de a te relaxa și de a căpăta forțe proaspete.

Fecioară

Simți nevoia de a lua o pauză și chiar ar trebui să faci asta. Ai depus cam multe eforturi la locul de muncă însă nu ești singura persoană de acolo, mai sunt și alții care pot face lucrurile pe care tu nu reușești să le duci la bun sfârșit.

Balanță

Uneori trebuie să iei în calcul asumarea mai multor riscuri, în special azi. Nu te lăsa influențată de comoditate și zona de confort. Uneori, trebuie să mai ieși din aceasta pentru a avea parte de anumite câștiguri.

Scorpion

În sfârșit reușești să te detașezi pentru un scurt timp de probleme și reușești să vezi și partea plină a paharului. Nu trebuie să rămâi blocată în situațiile dificile prin care ai trecut în ultima vreme. Încearcă să-ți păstrezi speranța și totul va reveni la normal.

Săgetător

Încearcă să nu lași garda jos, ci fii atentă la acțiunea ce se petrece în jurul tău, atât la serviciu, cât și acasă. Există posibilitatea ca unele persoane să te vorbească pe la spate și să pornească zvonuri negative despre persoana ta.

Capricorn

Azi, mai mult ca oricând, lași persoana sociabilă din tine să iasă la iveală, iar acest lucru îți va aduce noi relații de amiciție. Programul tău de azi va fi unul foarte aglomerat, dar îți va face plăcere să-l duci la un bun sfârșit.

Vărsător

Azi vei fi învăluită de romantism și vei sta numai în preajma iubitului tău. Acesta a fost plecat o perioadă destul de lungă de timp și amândoi ați simțit nevoia de a sta în compania persoanei iubite, de aceea spre seară o să ieșiti în oraș la o cină romantică în doi.

Pești

Vei fi plină de energie și o vei răspândi peste tot unde vei merge. O să primești o invitație să ieși cu o persoană dragă ție. Nu sta pe gânduri și acceptă, vei avea parte de o surpriză foarte plăcută.

loading...
Articolul precedentAndreea Marin, amintiri dureroase
Articolul următorMedeea Marinescu, însărcinată

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!