Horoscop zilnic Marti 29 Martie 2016

130

Oare ce planuri noi are pregătite pentru tine această nouă zi? Iată ce au astrele de spus in această privință.

Horoscop zilnic Marti 29 Martie 2016

Berbec

Chiar dacă azi ai avut în plan să te dedici mai mult activităților personale, se pare că tot responsabilitățile de la locul de muncă sunt prioritare. Nu îți face griji, in zilele care vin cu siguranță vei avea mai mult timp pentru tine.

Taur

Toate activitățile tale se vor derula azi conform planului stabilit. Se pare că nimeni și nimic nu poate interveni în calea ta. Dai dovadă de o implicare demnă de admirat și cu siguranță vei stârni aprecierea celor din jur, dacă nu chiar invidia.

Gemeni

Entuziasmul cu siguranță lipsește azi din activitățile pe care le derulezi însă nu și seriozitatea. Încerci mereu să păstrezi imaginea pe care ți-ai creat-o pe parcursul anilor petrecuți în compania pentru care lucrezi și nu vrei ca aceasta să fie afectată din cauza unor motive banale.

Rac

Azi ești tentată mai mult decât oricând să lenevești și să nu ridici nici măcar o pană. Ar fi cazul să te trezești la realitate. Cu siguranță trebuie să și dormi ca să ai parte de visele pentru care să lupți, dar nu trebuie să intri într-o stare de hibernare.

Leu

Azi cu siguranță este ziua în care vei reuși mai mult decât oricând să îți surprinzi atât superiorii, cât și partenerul. Pari să radiezi de pozitivism și îi vei influența cu starea ta și pe colegii de la muncă.

Fecioară

Astăzi te vei lăsa dusă de val. Ai avut niște zile destul de „sufocante”, iar acest lucru este din pricina eforturilor depuse la locul de muncă. Încearcă să acorzi atenție și sănătății tale, până la urmă aceasta este cea mai importantă.

Balanță

Ziua de azi va trece atât de repede pentru tine, încât nu vei apuca să te bucuri de nimic. Spre finalul zilei, vei avea parte de vizita unei persoane foarte dragi ție și care îți va aduce vești bune.

Scorpion

Realizezi de la primele ore ale zilei cât de importante sunt persoanele din viața ta și că ai putea oricând să nu le mai vezi. Din cauza acestui fapt, spre finalul zilei vei organiza o cină unde-ți vei aduna toată familia și pe câțiva prieteni apropiați.

Săgetător

Azi îți faci griji în ceea ce privește relația ta de cuplu. Ai avut mici certuri cu partenerul tău, iar majoritatea au fost din cauza ta și a atitudinii nepăsătoare de care ai dat dovadă, fapt pentru care vei încerca să îți îndrepți greșelile.

Capricorn

Dacă până acum ți-ai pus sub semnul întrebării capacitățile și forțele proprii, azi vei primi o laudă la locul de muncă ce te va face să ai din nou încredere în tine. Uneori, tinzi să te pierzi cu firea însă odată ce ai parte de un feedback pozitiv, lucrurile par să revină la normal.

Vărsător

Îți dorești de ceva timp să-ți exprimi sentimentele față de un tip pe care-l simpatizezi însă tot amâni acest lucru. Azi ar fi momentul ideal să dai cărțile pe față, altfel s-ar putea să mai intervină o a treia persoană, una a cărei prezență cu siguranță nu ți-ar aduce bucurii.

Pești

Se pare că ești pusă serios pe gânduri și, azi mai mult ca oricând, manifești o dorință puternică să îți deschizi o afacere pe cont propriu. Nu ar fi o idee rea însă ar fi bine să te consulți cu cineva care a făcut deja acest lucru, pentru a vedea care sunt riscurile pe care ar trebui să ți le asumi.