Horoscop zilnic Miercuri, 8 Martie 2017

160

Ziua de astăzi ar putea avea anumite efecte negative. Aveţi grijă la toate detaliile şi asiguraţi-vă că nu începeţi proiecte pe termen foarte lung.

Horoscop-zilnic

 • BERBEC: Manifestaţi o atenţie deosebită faţă de anumite subiecte ce reprezintă un interes pentru dumneavoastră. Această preocupare vă va ghida spre căutarea răspunsurilor care vă interesează.
 • TAUR: Această zi se dovedeşte a fi una decisivă. Veţi fi pus în situaţia de a alege între două drumuri diametral opuse, iar asta pune o anumită presiune pe umerii dumneavoastră. Înainte de a face această alegere, asiguraţi-vă că deţineţi suficiente informaţii.
 • GEMENI: Situaţia financiară în care vă aflaţi este una extrem de favorabilă, dar totuşi ceva vă nemulţumeşte. Veţi căuta să vă sporiţi veniturile prin stabilirea unui nou proiect. Continuaţi să faceţi treabă bună, însă nu vă stabiliţi obiective prea înalte.
 • RAC: Treceţi printr-o perioadă mai dificilă, iar drept urmare, aveţi nevoie de un punct de sprijin. Familia este alături de dumneavoastră şi asta este tot ceea ce contează. Permiteţi-le să vă ofere ajutorul de care aveţi atâta nevoie
 • LEU: Energia de care dispuneţi vă îndrumă să începeţi tot timpul proiecte noi. Acesta nu este un lucru rău, dar nu va mai dura mult şi oboseala îşi va spune încet cuvântul. Reţineti că odihna este la fel de importantă ca şi munca în sine.
 • FECIOARĂ: Relaţia de cuplu în care vă aflaţi poate întâmpina anumite dificultăţi. Se recomandă să purtaţi o discuţie deschisă cu celălalt în care fiecare să îşi exprime dorinţele. Odată făcut acest pas, veţi înregistra progrese nu doar pe plan afectiv, ci şi pe plan personal.
 • BALANŢĂ: Existenţa anumitor puncte de vedere diferite în cadrul relaţiilor de la birou poate degenera în certuri mărunte dacă nu le rezolvaţi la timp. Mare atenţie însă la modul în care vă susţineţi punctul de vedere şi luaţi aminte şi la părerile celor din jur!
 • SCORPION: Bugetul pe care l-aţi stabilit la începutul lunii este depăşit, drept urmare va trebui să acordaţi o atenţie deosebită la felul în care vă împărţiţi cheltuielile.
 • SĂGETĂTOR: Lipsa motivaţiei de a duce la bun sfârşit ceea ce aţi început vă poate da bătăi de cap. Este de preferat să o luaţi încet şi, pentru început, să vă ocupaţi de proiecte mai mici, iar abia apoi să creşteţi treptat complexitatea.
 • CAPRICORN: O anumită dorinţă personală a rămas încă la stadiul de proiect. Daţi dovadă de creativitate şi căutaţi cea mai bună cale de a face rost de mijloacele care vă sunt necesare pentru a o îndeplini. Atenţie totuşi la obstacolele care apar! Mai bine faceţi paşi mai mici, dar siguri.
 • VĂRSĂTOR: Sunteţi nemulţumit de faptul că încă mai aveţi lucruri rămase nerezolvate în trecut, iar lucrul acesta vă trage înapoi şi vă împiedică să evoluaţi. Cea mai bună soluţie este să inspiraţi adânc şi să vă întrebaţi ce schimbări trebuie să faceţi în acest moment pentru a face pace cu voi înşivă…
 • PEŞTI: Schimbarea domiciliului este, în momentul de faţă, proiectul care consumă cele mai multe resurse. Se recomandă ca prima dată să vă pregătiţi emoţional, să studiaţi atent detaliile şi abia apoi să faceţi toate demersurile necesare pentru mutarea în noul cămin.

Articolul precedentMachiaj pentru primavara 2017
Articolul următorZodiac floral Iris

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!