Horoscop zilnic Vineri, 10 Martie 2017

129

Lecţiile din trecut stau la baza evoluţiei. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să ţineţi cont de ele şi să le folosiţi atunci când va fi nevoie.

Horoscop-zilnic-Vineri-10-Martie-2017

BERBEC: Faptul că până acum nu aţi fost atenţi la anumite detalii v-a determinat să bateţi pasul pe loc în toate privinţele. Lucrul acesta însă nu se va mai repeta datorită faptului că aţi învăţat să analizaţi cu mai multă luciditate ceea ce a mers prost în trecut şi să evitaţi să mai greşiţi din nou.

TAUR: Se prea poate să îşi facă apariţia informaţii noi, care să vă determine să vă schimbaţi punctul de vedere pe care l-aţi avut până acum. Această energie care vă ghidează acţiunile din momentul prezent joacă un rol vital în viitoarele proiecte în care doriţi să vă angajaţi.

GEMENI: Micile divergenţe în ceea ce priveşte opiniile dumneavoastră şi ale colegilor sau şefilor vă vor da mici bătăi de cap şi vor duce la existenţa unui conflict de interese. Se recomandă să vedeţi circumstanţele care au dus la această situaţie şi să încercaţi să căutaţi calea de mijloc.

RAC: Prezenţa unor sentimente refulate de tristețe și deziluzie vă poate cauza probleme de concentrare şi pune piedici serioase în evoluţia dumneavoastră. Calea cea mai bună este de a face un pas înapoi, a vă detaşa şi a căuta soluţia cea mai bună. Cereţi ajutor dacă este nevoie.

LEU: Faptul că la un moment dat în trecut aţi avut parte de o dezamăgire nu înseamnă ca la fel se va întâmpla şi acum. Pentru a evita să mai ajungeţi într-o asemenea situaţie este suficient să faceţi rost de mai multe detalii înainte de a trece la acţiune.

FECIOARĂ: Nativii acestei zodii se pot simți nedreptăţiţi într-un fel sau altul, iar ca urmare vor acţiona pe cale legală pentru a rezolva această problemă. Sfătuiţi-vă cu un avocat înainte de a trece la fapte, pentru a vă mări şansele de câştig.

BALANŢĂ: Testele şi examenele pe care le aveţi de susţinut vă vor menţine motivaţi să faceţi tot ceea ce se poate pentru a reuşi. Stabiliţi-vă încă de pe acum unde vreţi să ajungeţi în continuare şi luaţi aminte la ceea ce aţi învăţat în trecut pentru a aplica teoria în practică.

SCORPION: Reuşitele dumneavoastră pot trezi gelozia în ceilalţi, motiv pentru care va trebui să aveţi grijă cui i le împărtăşiţi. La un moment dat în trecut aţi fost trădat de catre un prieten apropiat. Învăţaţi din această experienţă şi nu mai aveți încredere în oricine!

SĂGETĂTOR: Tendinţa de a vă da bătut nu duce la nimic constructiv. A venit momentul să renunţaţi la gândurile negre şi să permiteţi optimismului să intre în viaţa dumneavoastră.

CAPRICORN: Mare atenţie la persoanele din jur care încearcă să profite de altruismul de care daţi dovadă. Nu vă lăsaţi păcăliţi de aparenţe şi mai bine aruncaţi o privire la comportamentul anumitor persoane înainte de le oferi ceea ce aveţi mai bun.

VĂRSĂTOR: Există o mare posibilitate să aveţi parte de lovituri sub centură şi să fiţi pus în faţa unor termene-limită. Pentru a face faţă cu bine situaţiei, se recomandă să vă aliaţi cu oameni care au interese asemănătoare cu ale dumneavoastră…

PEŞTI: Anumite situaţii prezente pot dezgropa amintiri din trecut pe care aţi încercat din tot posibilul să le ignoraţi. Nu este sănătos să purtaţi resentimente faţă de voi înşivă. Soluţia este să acceptaţi că, la momentul respectiv, aţi făcut tot ce aţi putut şi să nu mai repetaţi aceleaşi alegeri.

Articolul precedentHugo Boss
Articolul următorHoroscop de weekend 10-12 Martie 2017

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!