Horoscop zilnic Vineri, 13 Ianuarie 2017

168

Berbec

Horoscop-zilnic-Vineri-13-Ianuarie-2017

Aţi putea avea venituri financiare din negocierea unui contract care v-ar avantaja în acest sens. Frumuseţea dumneavoastră pare a fi un atu în această zi, fiindcă veţi obţine un rezultat excepţional – veţi scăpa de kilogramele în plus pe care doreaţi de mult timp să le daţi jos. Trebuie sa oferiţi mai multă atenţie iubirii, deoarece împreună cu persoana iubită veţi crea o simbioză nemaipomenită între minte şi suflet. Puteţi creşte în gradul ierarhic în carieră, doar în cazul în care veţi aborda profesionist atribuţiile de serviciu.

Taur

Îţi vei eclipsa colegii prin ținutele pe care le vei purta. Venus este în favoarea înnoirii garderobei tale, mai ales pentru perioada aceasta; cheltuirea banilor pentru acest aspect nu pare a fi o problemă. Trebuie să aveți mai multă atenţie asupra sănătății, fiind indicat să vă trataţi problemele de sănătate ce ţin de glandele endocrine, articulații şi pancreas. Viaţa sentimentală este una plăcută, puteţi avea unele surprize din partea persoanei iubite. În această zi sunteţi predispusă la a crea noi prietenii de lungă durată. Persoanele care vor să avanseze ierarhic sunt sprijinite de colectivul de la muncă şi pot obţine rezultate profesionale şi succese în afaceri.

Gemeni

Veţi avea succes la crearea unei afaceri care v-ar îmbunătăţi situaţia financiară. Sănătatea revine pe făgaşul ei normal, tulburările de somn se vor ameliora, iar circulaţia periferică de la nivelul picioarelor se va restabili. Astăzi vă puteţi îndrăgosti, fiind o zi favorabilă pentru înfiriparea unei relaţii de iubire sau chiar pentru o cerere în căsătorie. Veţi impresiona colegii de serviciu prin competenţa dumneavoastră. Iar dacă doriţi  să treceţi în revistă cunoştinţele din domeniul profesional, veţi fi surprinsă personal.

Rac

În materie de venituri nu aveţi probleme, mai ales că aveţi grijă ca să vă creşteţi finanţele. Este o perioadă excelentă pentru sănătatea dumneavoastră, fiindcă este vizibilă o îmbunătăţire a unor probleme pe care le aveaţi de mai mult timp. Un consum alimentar echilibrat şi mai multă mişcare vă vor menţine în formă pe o perioadă mai îndelungată. Este indicat ca această zi să o petreceţi împreună cu persoana iubită, fiindcă în acest mod veţi armoniza viaţa sentimentală. Veţi avea realizări în domeniul profesional, fiind apreciată la un alt nivel în carieră.

Leu

Afacerea creată cu membrii familiei se bucură de succes. Aveţi chiar posibilitatea prin intermediul unor amici să atrageţi noi fonduri pentru dezvoltarea acesteia. Starea dumneavoastră de sănătate este bună, însă este important să vă relaxaţi mai mult, iar factorii de stres să îi luaţi mai puţin în considerare. Persoana iubită vă apreciază mult pentru ceea ce sunteţi şi ce faceţi, venind cu dovezi de afecţiune. Sunteţi decisă cu privire la paşii pe care doriţi să îi parcurgeţi în carieră – ţintiţi clar şi sigur, urmându-vă scopul propus. Succesul este garantat!

Fecioară

Sunt posibile schimbări în sfera profesională care vă aduc mulţumiri şi împliniri. Sunt posibile oportunități noi de afacere. Trebuie să faceţi o alternanţă între mişcare şi odihnă. Odihna fiind necesară pentru restabilirea forţelor, iar mişcarea, pentru reactivarea energiei. Persoana iubită este una foarte romantică, lucru pe care îl apreciaţi. Îi place să vă ştie mereu cu zâmbetul pe buze. Adoră să vă facă declaraţii de dragoste. În această zi, combinaţia dintre creativitate şi o viziune realistă se regăsesc într-un mediu favorabil de colaborare cu superiorii ierarhici.

Balanţă

Venus şi Jupiter formează o valoare energetică ce vă aduce anumite beneficii materiale. Organismul dumneavoastră este foarte compatibil cu tratamentele de detoxifiere şi reacţionează pozitiv în special la argilă şi aloe vera. Dragostea vă poate uimi în această zi. Puteţi primi o cerere în căsătorie de la persoana iubită. Steaua fericită a iubirii vă poate călăuzi, iar dacă sunteţi într-un cuplu recent format, atunci veţi avea o surpriză originală din partea persoanei iubite. Datorită profesionalismului dumneavoastră, puteţi încheia formalizarea unor contracte care vă vor aduce succese majore. Comunicarea cu partenerii de muncă este una constructivă.

Scorpion

Astrele sunt în favoarea încheierii unor proiecte internaţionale care vă vor aduce venituri însemnate. Este indicat să folosiţi cure cu plante medicinale care vor contribui la reducerea riscului de infecţii, a ciclului hemoragic sau de a face accidente vasculare, de a avea dureri de cap. Sunteţi foarte fericită cu persoana iubită. Se pare că aceasta vă pregăteşte o surpriză şi îşi exprimă sentimentele pe care le are faţă de dumneavoastră. La locul de muncă veţi avea câteva ezitări justificate, dar mai apoi veţi implementa un proiect care vă va face cunoscută în sfera în care munciţi.

Săgetător

Problema banilor vă dă puțin de gândit, însă după punerea în aplicare a planurilor personale veţi reuşi să rezolvaţi această problemă. Eforturile dumneavoastră de a rezolva anumite probleme de sănătate au succes. Veţi fi în formă! Dragostea familiei este pe primul plan, veţi restabili şi câteva legături mai vechi cu rudele dumneavoastră. Veţi primi de la acestea câteva sfaturi utile, dându-vă o stare de unitate şi împlinire sufletească. Aveţi o intuiţie profesională sigură pe care o urmaţi cu stabilitate, iar aceasta vă poate aduce un mediu de activitate mai profitabil.

Capricorn

Există conjuncturi astrale favorabile pentru a vă mări bugetul. Pentru aceasta ar fi important să semnaţi câteva contracte de colaborare. Curele de detoxifiere vor contribui la restabilirea echilibrului fizic şi mental, iar sistemul imunitar va reveni la cotele lui normale. Dragostea este un sentiment divin, iar dumneavoastră nu puteţi exista singură, dar sunteţi parte a unui univers în care iubirea este profundă. Proiectele în care lucraţi sunt unele în care vă puteţi aplica cunoştinţele, iar dezvoltându-le puteţi avansa chiar către conducerea unei instituţii.

Vărsător

Chiar dacă se zice că „banii nu aduc fericirea” astrele financiare vă favorizează către anumite câştiguri financiare pe care le obţineţi în urma serviciilor prestate. Vă simţiţi mult mai frumoasă şi în formă, pentru că realizaţi că aţi dat jos kilogramele pe care vi le-aţi propus. Neptun este deschis către crearea unor uniuni sufleteşti, a unor empatii, iar dacă sunteţi singură – astrele vă dezvăluie vă puteţi stabili relaţii profunde. Aveţi obiective pe care le urmaţi cu tenacitate şi în acest mod planurile dumneavoastră se vor metamorfoza în reuşite şi succese…

Peşti

Visul dumneavoastră de a cumpăra o locuinţă nouă se poate materializa. Este important să vă odihniţi ca să aveți energia necesară pentru activităţile planificate. Însă nu uitaţi şi de importanţa mişcării care conduce la menţinerea energiilor! Şansele să vă îndrăgostiţi sunt maxime, se pare că vă veţi amoreza de o persoană pe care aţi întâlnit-o la o petrecere între prieteni. Aveţi noroc şi multe oportunităţi în cariera dumneavoastră. Sunteţi ambiţiosă în realizarea sarcinilor pe care le propuneți spre realizare.

loading...
Articolul precedentSore reapare pe micile ecrane
Articolul următorHoroscop de weekend 13-15 Ianuarie 2017

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!