Horoscop zilnic Vineri 26 Februarie 2016

81

Pentru cele mai multe zodii, nu e tocmai ziua perfectă pentru a face investiții sau a achiziționa ceva nou, de aceea, cel mai bine ar fi să mai aștepte câteva zile.

Horoscop zilnic Vineri 26 Februarie 2016

Berbec

Vei fi foarte creativă astăzi. Nu lăsa acest fapt să treacă pe lângă tine. Caută-ți un scop clar pentru ceea ce vei începe să faci, iar apoi lasă-ți imaginația să te conducă. Viitorul tău va putea începe să fie conturat de astăzi. Lasă-te inspirată și începe un proiect pe care l-ai tot amânat. Totul va fi în beneficiul tău.

Taur

Vei fi foarte îngrijorată din cauza unei livrări întârziate. Încearcă să nu te mai gândești la acel moment. Nervii îți vor fi întinși la maximum la serviciu. Încearcă să faci față presiunii și stresului, pentru a nu avea probleme de sănătate mai târziu.

Gemeni

Problemele serioase de la muncă ce nu își mai găseau soluțiile vor putea fi rezolvate de tine. Și asta datorită priceperii tale dobândite de pe urma muncii depuse în ultimii ani. Vei putea primi chiar și o mărire de salariu datorită priceperii tale. Important este să nu te lași descurajată, ci să faci tot posibilul să îți îndeplinești scopul.

Rac

Chiar dacă te vei gândi la o schimbare a stilului de viață și a atitudinii tale față de cei din jurul tău, ar fi mai bine să mai ai puțină răbdare. Astăzi nu este acea zi a schimbărilor. Fă tot posibilul să fii mai pașnică, mai naturală decât altădată.

Leu

Echilibrul dorit de foarte mult timp în viața ta s-ar putea să își aibă debutul în această zi. Familia va face tot posibilul să îți fie aproape, indiferent de momentele prin care treci. Fii mai răbdătoare, înțelegătoare și iubitoare cu partenerul de viață. Nici nu știi cât de mult însemni pentru el și cât de mult suferă alături de tine atunci când ție nu îți este bine.

Fecioară

Evită activitățile solicitante, dar și compania oamenilor zgomotoși, care nu vor face decât să te calce pe nervi. Atât trupul, cât și sufletul îți vor fi foarte vulnerabile. Apelează cu încredere la un specialist și odihnește-te câteva ore în plus. Astfel, vei fi mai relaxată, îți vei putea remodela mintea și lărgi orizontul vieții.

Balanță

Numeroase activități noi te vor aștepta la începutul acestei zile. Ai grijă să te ocupi de priorități și doar dacă ai timp îți vei putea ajuta colegii, dacă își doresc cu nerăbdare. Sănătatea ta va putea avea de suferit din cauza supraexploatării. Ar trebui să începi conceperea unui program potrivit de muncă și odihnă.

Scorpion

Nu este ziua potrivită pentru investiții financiare, mai ales a achizițiilor costisitoare. Puțină răbdare îți va lipsi. Vei fi foarte vulnerabil, mai ales în fața colegilor. Vei avea tendința de a sta retras, de a te izola de toate persoanele apropiate.

Săgetător

Problemele din familie vor continua. Oricât de mult ți-ai dori să înceteze conflictele ideologice, din păcate se vor accentua. Cel mai indicat ar fi ca nimeni să nu intervină în discuția dumneavoastră, pentru a nu înrăutăți lucrurile. Stăpânește-te și fă tot posibilul să fii mai îngăduitor, pentru ca totul să fie bine într-un final.

Capricorn

Este o zi în care îți vei culege roadele muncii depuse cu atâta efort. Vei fi foarte carismatic, apreciat pe plan profesional. Vei avea parte de o zi în care toți te vor susține și îți vor fi loiali. Ajutorul altora îți va fi acordat dacă vei avea nevoie de el.

Vărsător

Cu toate că ai momente în care ai face orice pentru a-i împăca pe cei din jur, e necesar să gândești înainte de a-ți urma instinctul. Știm cu toții cât ești de săritor în a-i ajuta pe ceilalți, dar trebuie să analizezi bine situația pentru a vedea dacă merită într-adevăr și dacă nu vei avea de suferit.

Pești

Unele dintre presupusele tale prietene pretind a te ocroti când, de fapt, te destă și îți doresc doar răul. Ai mare grijă la aceste persoane. Astăzi există posibilitatea să își arate, de fapt, planul ascuns pe care îl dețin și faptul că tot ce doresc este să profite cât mai mult de tine.