Horoscopul sănătății pentru luna August

599

Ce anume vă va supăra și din ce privință nu trebuie să vă faceți griji? Aflați ce spun astrele despre starea sănătății dumneavoastră din această lună.

Horoscopul-sănătății-pentru-luna-august

Berbec

Durerile articulare par să vă deranjeze destul de mult pe parcursul acestei luni. Ar fi bine să vizitați un reflexoterapeut sau să urmați câteva ședințe de masaj de recuperare.

Taur

Durerile de cap par să nu vă mai dea pace. Este posibil ca statul prea mult în fața calculatorului să fie de vină și ar fi bine să încercați să-l evitați pe cât posibil. Dacă munca dumneavoastră implică acest lucru, apelați la ochelari de protecție.

Gemeni

În ultima perioadă a lunii ați putea să suferiți de severe inflamații la nivelul picioarelor. Evitați mersul pe tocuri o perioadă, acest lucru ar putea contribui destul de mult la agravarea acestora, ceea ce nu este de dorit.

Rac

Starea dumneavoastră de sănătate nu prea pare a fi afectată de nimic. Totuși, nu ar trebui să vă culcați pe-o ureche și ar fi bine să consumați alimente care sunt cât mai bogate în vitaminele și mineralele care întăresc sistemul vostru imunitar.

Leu

Este posibil să aveți ușoare arsuri gastrice, de aceea ar fi bine să avitați mâncărurile foarte condimentate sau băuturile carbogazoase. Iaurturile sunt benefice și ar trebui să le consumați mai des la micul dejun.

Fecioară

Ca să vă simțiti mai bine ar trebui să aveți o dietă achilibrată și să mâncați cât mai sănătos. Mișcarea nu este exclusă din această ecuație, așa că ar fi bine să vă faceți un abonament la cea mai apropiată sală de fitness.

Balanță

Evitați pe cât posibil sau chiar de tot excesele, graba și stilul de viață haotic. Nici una dintre acestea nu vă asigură o bună funcționare a stării dumneavoastră de sănătate. Niște ore de odihnă suplimentare nu ar face nici ele rău!

Scorpion

Se pare că ceva nu funcționează cum trebuie, dar nu reușiți să vă dați seama cu exactitate ce anume. Un consult nu ar strica din acest punct de vedere, chiar dacă vă este groază să pășiți în cabinetele medicale.

Săgetător

Ar fi bine să țineți cont de vorba „graba strică treaba”, deoarece chiar reușește să o strice! Nu mai fiți contracronometru și încercați să vă organizați puțin activitățile rutiniere și în special mesele zilnice.

Capricorn

Ar fi bine să nu vă lăsați pradă infecțiilor și virușilor, nu vă fac deloc bine. Consumați alimente care sunt mai bogate în vitamine și care reușesc să vă sprijine imunitatea. Dacă nu aveți grijă de aceasta, bolile vor ataca mult mai ușor organismul dumneavoastră.

Vărsător

Dacă luna trecută ați făcut față unor numeroase provocări de sănătate, se pare că lucrurile încep să revină la normal. Nimic nu pare să vă afecteze starea de bine a organismului și sunteți într-o formă de zile mari!

Pești

Nu mai stați închisă în casă și profitați de vremea frumoasă de afară. Aerul proaspăt, puțină mișcare, o hidratare corespunzătoare și un stil alimentar „cuminte” și organizat sunt tot ceea ce vă trebuie pentru a avea o stare perfectă de sănătate, cel puțin pentru moment…