Cifra destinului 11: Numarul destinului 11 in numerologie

1665

Numarul destinului 11 traseaza un drum de viata care favorizeaza indeplinirea relatiilor ambitioase sau originale.

Numarul destinului 11 in numerologie

Numarul destinului 11 simbolizeaza inspiratia, inteligenta si ascendentul asupra celor din jur. Drumul de viata 11 nu este usor de trait, caci vibratiile sunt puternice si nu suporta nici limitarea, nici restrictiile. Uneori, poate aduce o mare reusita urmata de o prabusire dureroasa care obliga sa se reia totul de la punctul initial. Care sunt calitatile pe care numarul destinului 11 le creioneaza? Oamenii cu acest drum de viata au un caracter puternic si dau dovada de foarte multa vointa. Au o tendinta spre nerabdare si uneori spre nervozitate.

Persoanele care au numarul destinului 11

•    Cei care au numarul destinului 11 sunt condusi de o inspiratie puternica si de o mare stapanire a emotiilor. Nu sunt persoane impulsive. Intuitia este punctul lor forte. Specialistii in numerologie considera ca numarul destinului 11 le traduce pe cele mai intuitive persoane.
•    Acesti oameni sunt extrem de sensibili si empatici. Considera ca fiecare om din jur are suflet si tocmai din acest motiv prefera sa se transpuna in pielea celor din jur pentru a simti totul prin porii lor. In acest fel, oamenii care au numarul destinului 11 nu  ii vor rani pe cei dragi.
•    In ceea ce priveste relatiile de iubire, numarul destinului 11 este compusa din doua numere importante si anume 1 si 1. Astfel putem observa ca se formeaza un intreg. Prin urmare, persoanele care au numarul destinului 11 sunt deosebit de iubitoare si, in momentul in care se implica intr-o relatie amoroasa, ele isi dedica complet timpul pentru a satisface partenerul.
•    Se simt bine cand ajuta pe cei din jur si fara a fi rugati, oamenii care au numarul destinului 11 vor construi mereu ceva benefic pentru toata lumea. Vor fi rasplatiti, vor urca pe scara sociala, insa nu vor uita vreodata de unde au plecat.
•    Sanatatea este deosebit de importanta, intrucat in lipsa ei nu pot ajuta pe cei din jur. Se poate intampla ca cei din jur sa le raneasca sentimentele, insa datorita echilibrului interior de care dau dovada, persoanele care au cifra destinului 11 se vor pune pe picioare si isi vor continua drumul inceput.
•    Cei care au cifra destinului 11 sunt oameni extrem de carismatici, care surprind cu idei minunate. Inventivi, idealisti si profunzi, ei se bazeaza pe credinta mai degraba decat pe logica.
•    Deseori, vom gasi acesti oameni nehotarati si nervosi. Putem spune ca impulsivitatea este o problema in cazul lor. Se lupta cu fobiile care se ascund adanc in sufletul lor si poate din acest motiv sunt atat de timizi.

Totul despre numarul destinului 11

Impulsivitatea este o problema cunoscuta in zilele noastre. Numarul destinului 11 ne arata oameni nervosi care se exteriorizeaza ciudat, din cand in cand. Important este sa resipram si sa ne calmam in momentul in care ne aflam in fata unei situatii problematice…

In concluzie, numarul destinului 11 ne arata cele mai intuitive persoane. A te baza pe propriul instinct este riscant, insa in momentul in care alegerile sunt potrivite, instinctul poate fi considerat o arma.