Sfatul zilei 14 Februarie 2018: Taurii trebuie sa isi organizeze bine timpul si energia

298

Taurii trebuie să își organizeze bine timpul și energia, Racii au tendința de a fi puțin exigenți cu cei dragi, iar Scorpionii nu se pot concentra deloc.

Sfatul zilei 14 Februarie

Berbec

Un proiect de mare amploare se arată la orizont și tu ești extrem de bucuros să participi la realizarea acestuia. Participarea îți va aduce extrem de multe rezultate bune, însă trebuie să ai foarte multă grijă ca fiecare lucru pe care îl realizezi în cadrul acestui proiect să fie perfect, pentru că cea mai mică greșeală poate duce la un eșec și nu vrei să fii tu vinovatul.

Taur

Ai un nivel limitat de energie în această perioadă și foarte multe sarcini de îndeplinit. Dacă vrei să reușești să le duci pe toate la bun sfârșit, va trebui să ai grijă cum îți organizezi timpul și energia.

Gemeni

Ai impresia că viața ta este din ce în ce mai monotonă și nu te încântă deloc acest lucru. Nu ar fi deloc rău dacă ai încerca să faci câteva schimbări în viața ta, fie ele de natură personală sau profesională, deoarece cu fiecare lucru nou pe care îl faci, cu atât va dispărea monotonia.

Rac

De foarte multe ori ai tendința să fii puțin cam exigent cu persoanele apropiate ție, iar această exigență le mai rănește din când în când sentimentele acestora. Te sfătuim să fii puțin mai înțelegător.

Leu

Ai avut parte de foarte multe probleme pe plan profesional în ultimul timp, iar acum ești epuizat și simți că ai nevoie de o pauză. Cu toate acestea, mai este mult până la concediu. Îți recomandăm să ai curaj și să ceri totuși o zi sau două de pauză, deoarece altfel este foarte posibil să nu mai fii capabil să lucrezi la capacitate maximă.

Fecioară

Ești extrem de încordată de o bună perioadă, parcă nu te mai poți relaxa, iar acest lucru nu te ajută pe niciun plan. Se recomantă să găsești o activitate care te relaxează pe care să o desfășori măcar de trei-patru ori pe săptămână.

Balanță

Ți se pare că ai ajuns la un punct în care nu mai poți evolua, un punct în care stagnezi. Acest lucru ți se pare extrem de frustrant. Te sfătuim să fii mai înțelegător cu tine însuți, evoluția apare în timp, o vei observa în cele din urmă.

Scorpion

Nu te poți concentra sub nicio formă, iar în perioada asta ai ceva sarcini pe care trebuie să le îndeplinești. Încearcă să faci câteva exerciții de meditație sau poate chiar yoga, sunt foarte eficiente.

Săgetător

Câteva hotărâri de o importanță majoră pe care le ai de luat te sperie puțin. Îți este teamă ca decizia luată să nu fie cea bună, iar apoi să fii nevoit să suporți consecințele. Ar trebui să renunți la această frică, dacă nu riști, nu câștigi.

Capricorn

Lucrurile între tine și partenerul de viață nu mai decurg atât de bine ca în trecut. Îți este teamă că această schimbare este ireversibilă. Cel mai bine este să porți o discuție cu partenerul, poate treceți amândoi prin perioade mai grele, iar acest lucru a dus la îndepărtarea voastră.

Vărsător

Nu demult ai cunoscut niște persoane care inițial nu ți-au lăsat o impresie foarte bună, iar acum ai primit o invitație la un eveniment la care vor participa și acestea și nu știi dacă să participi sau nu. Sfatul nostru ar fi să iei parte la acest eveniment, nu lăsa câțiva oameni să îți determine alegerile…

Pești

Primiți o ofertă destul de atrăgătoare de la un prieten. Aceasta poate fi o afacere de succes sau un mare eșec. Nu știi ce decizie ar trebui să iei. Se recomandă să te informezi foarte bine înainte și să vezi cam care ar fi șansele de reușită ale acesteia.

Citeste si horoscopul zilei pentru 14 Februarie