Zodiac arboricol Smochin

244

Zodiacul arboricol pentru Smochin vizeaza persoanele care s-au nascut intre 14 – 23 iunie si 12 – 21 decembrie. Care este semnificatia acestui arbore si in ce fel influenteaza nativii, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Zodiac arboricol Smochin

Zodiacul arboricol pentru Smochin cuprinde anumite credinte si superstitii vechi care au reusit sa patrunda in mintea oamenilor. Acestea au continuat sa isi faca aparitia, pana in momentul in care s-a obtinut un intreg univers de idei in legatura cu lumea plantelor. Zodiacul arboricol pentru Smochin aduce la lumina persoane care nu au incredere in propriile forte. Se pare ca acestea se vor subestima mereu si niciodata nu se vor putea caracteriza potrivit.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Smochin

Femeile
•    Zodiacul arboricol pentru Smochin ne dezvaluie faptul ca reprezentantele sexului frumos nascute in aceste perioade nu surprind printr-o frumusete debordanta, insa toata viata lor vor incerca sa surprinda prin felul lor unic de a fi. Spre deosebire de barbatii zodiei, femeile vor capata increderea in fortele proprii incetul cu incetul.
•    In ceea ce priveste relatiile amoroase, femeile Smochin urmaresc stabilitatea si starea de bine. Cauta un partener tandru. Relatiile pline de romantism sunt preferatele lor. Linistea sa ii vine de la o persoana care o poate intelege si cu care sa intemeieze o familie armonioasa, in mijlocul careia sa se refugieze si sa se apere de accidentele cotidianului.
•    Cand vine vorba de relatiile de amicitie, loialitatea este foarte importanta pentru reprezentantele sexului frumos. Zodiacul arboricol pentru Smochin subliniaza faptul ca a avea prieteni adevarati putini este mult mai important pentru aceste femei, decat a avea un numar foarte mare de cunostinte. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta ai urmarit mereu corectitudinea, loialitatea si sinceritatea intr-o relatie de prietenie.

Barbatii
•    Cand vine vorba de barbatii nascuti in semnul zodiacal Smochin, atunci putem spune ca din punctul de vedere al carierei acestia vor fi multumiti de ei. Ce inseamna acest lucru? Vor da dovada de mare putere de munca si vor cauta mereu sa avanseze. Se pare ca nu se vor opri pentru nimic si obiectivele sunt deosebit de bine urmarite.
•    Cand vine vorba de relatiile de dragoste, zodiacul arboricol pentru Smochin subliniaza faptul ca emotiile ii napadesc pe acesti barbati. Dupa cum afirmam la inceputul articolului, caracteristica cea mai puternica a nativilor Smochin este de a nu avea incredere in fortele proprii. Se pare ca intr-o relatie de dragoste pierde foarte mult, din simplu motiv ca nu se va considera destul de bun pentru femeia de langa el. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, te sfatuim sa ai mai multa incredere in tine.
•    Cand vine vorba de relatiile de amicitie, barbatii Smochin cauta exact acelasi lucru pe care il cauta si reprezentantele sexului frumos. Se pare ca loialitatea si sinceritatea sunt deosebit de importante atat pentru sexul frumos, cat si pentru barbatii Smochin…

Zodiacul arboricol pentru Smochin a adus la lumina persoane care nu isi cunosc adevarata putere interioara. Se pare ca acestea sunt capabile de orice isi propun, insa nu sunt constiente de acest lucru.