Zodiac arboricol Stejar

306

Zodiacul arboricol pentru Stejar cuprinde trasaturile specifice oamenilor care imprumuta din puterea acestui copac. Ce inseamna acest element din natura si prin ce se diferentiaza nativii intre ei, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol. Se spune ca acest copac este impunator, de aici si oamenii a caror caracter este deosebit de puternic si stabil.

Zodiac arboricol Stejar

Zodiacul arboricol pentru Stejar vizeaza persoanele nascute in momentul echinoxului de primavara, adica in data de 21 martie.

Zodiacul arboricol pentru Stejar ne surprinde prin dorinta de independenta care se naste in sufletul persoanelor nascute in acest semn zodiacal. Se pare ca nativii isi doresc sa reuseasca in viata, sa avanseze pe scara sociala insa nu vor apela la cei din jur in aceasta ascensiune. Considera ca drumul este doar al lor si din acest motiv ei trebuie sa se dovedeasca capabili, sa se foloseasca de fortele proprii.

Persoanele nascute in semnul zodiacal arboricol Stejar

•    Zodiacul arboricol pentru Stejar ne dezvaluie faptul ca nativii acestia dau dovada de o incapatanare foarte dezvoltata. Cu toate ca acest lucru poate fi de cele mai multe ori gresit, se pare ca in cazul persoanelor nascute in semnul zodiacal al Stejarului aceasta incapatanare este benefica. Se simt bine in momentul in care au concurenta si considera ca fiecare etapa din viata lor este o provocare. Daca esti in zodia Stejar, cu siguranta te-ai ajutat de intuitia ta pentru a iesi din anumite situatii limita. Totodata, duci fiecare actiune la bun sfarsit si consideri ca superficialitatea este pentru cei slabi.

•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Stejarului sunt foarte inteligente. Mai mult e atat, acestea stiu sa isi fixeze prioritatile si obiectivele lor devin usor de atins in momentul in care stiu ce au de facut. Din punctul de vedere al carierei, nativii sunt flexibili. Nu sunt adeptii muncii de birou, insa in momentul in care au de petrecut cateva ore bune in fata acestuia dau dovada de rabdare. Considera ca locul de munca trebuie sa fie ca un hobby si din acest motiv nu vor face vreodata ceva ce nu le aduce placere.
•    In ceea ce priveste relatiile de prietenie, nativii care s-au nascut in acest semn zodiacal au obiceiul de a proteja peste masura. Iubesc sa simta ca cei din jur au nevoie de ei si in momentul in care cineva le cere ajutorul, acestia vor fi mereu acolo.

Femei

•    Femeile nascute in acest semn zodiacal se indragostesc la prima vedere. Considera ca dragostea se simte cu adevarat in urma unui contact vizual special si, din acest motiv, nu isi refuza acest tip de placere.

•    La locul de munca acestea sunt foarte curajoase si nu se vor da inapoi de la a spune propria parere, indiferent de ce atrage acest lucru.

•    Zodiacul arboricol pentru Stejar ne dezvaluie faptul ca femeile zodiei sunt deosebit de prietenoase si incearca sa pastreze o relatie apropiata cu toata lumea.

Barbati

•    Ce ii defineste pe nativii acestui semn zodiacal? Se spune ca barbatii care s-au nascut in zodia Stejarului sunt foarte puternici. Atat fizic, ca si psihic, nativii sunt foarte stabili si cunosc foarte bine ce isi doresc.

•    In ceea ce priveste relatiile de dragoste barbatii pot oscila intre mai multe trairi, tocmai din cauza faptului ca nu isi cunosc bine sentimentele.

In concluzie, zodia Stejarului este creionata in jurul principiilor. Nativii au o lista de reguli pe care le aplica mereu. Nu se vad ca pe niste lideri, ci ca pe niste oameni care isi ghideaza doar propriile reusite.