Zodiac arboricol Tei

165

Zodiacul arboricol pentru Tei se constituie in jurul elementelor ce reprezinta acest arbore. Cine nu face trimitere la o stare relaxanta care aduce a somn, atunci nu a inteles vreodata semnificatia acestui copac. Se spune ca Teiul are un parfum aparte, care induce o stare apropiata hipnozei. Intr-adevar, acest lucru este benefic, caci aduce o detasare completa de realitatea dura.

Zodiac arboricol Tei

Zodiacul arboricol pentru Tei ne dezvaluie faptul ca acesti nativi reusesc sa calmeze oamenii din jurul lor. Simpla lor prezenta ii face pe ceilalti sa devina linistiti si sa uite pentru cateva ore de problemele personale. Zodiacul arboricol pentru Tei ne vorbeste despre acel parfum care este prezent in cazul fiecarui nativ al zodiei. Intr-un fel sau altul, persoanele nascute in acest semn zodiacal isi pot imbunatati aceasta capacitate de a induce o stare de calm.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Tei

•    Cui ne adresam? Zodiacul arboricol pentru Tei vizeaza persoanele nascute intre 11 – 20 martie si 13 – 22 septembrie. Se pare ca nativii acestia dau dovada de un echilibru interior slabit, cu toate ca arata cu totul altceva.
•    Totodata, se spune ca persoanele nascute sub semnul zodiacal Tei oscileaza mereu intre extreme. Adevarul si minciuna, curajul si lasitatea, fidelitatea si infidelitatea. Toate acestea reprezinta stari prin care nativii trec cu viteza luminii. Nu au stabilitate din acest punct de vedere. Reusesc sa induca calmul, insa in interiorul lor este un adevarat razboi.
•    In ceea ce priveste cariera, zodiacul arboricol pentru Tei subliniaza faptul ca nativii reusesc sa ramana concentrati si la locul de munca fac tot ceea ce le sta in putere sa nu dezamageasca. Termenul limita este ceva pretios si nu vor indrazni vreodata sa treaca peste. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, cu siguranta te-ai simtit mult mai stabil in ceea ce priveste hotararile la locul de munca.
•    Iubirea este un sector–enigma pentru tine si nu vei intelege prea usor tainele acestui sentiment mirific.

Femeile
•    Femeile nascute in acest semn zodiacal sunt deosebit de timide. In acelasi timp, ele nu se vor antrena in ceva care le aduce fiori de frica. Considera ca trebuie sa aiba mereu un loc in care se pot adaposti.
•    In ceea ce priveste cariera, reprezentantele sexului frumos nu se vor opri si nu se vor da inapoi de la nimic. Linguseala este asul din maneca pentru aceste native si considera ca au nevoie de timp pentru a putea sa ajunga unde isi doresc.
•    Prietenia este singura relatie cu adevarat importanta atat pentru femeile, cat si pentru barbatii zodiei. Ei nu vor trada un prieten si considera ca aceasta este singura legatura care rezista cu adevarat de-a lungul unei vieti. In rest, totul este relativ.

Barbatii
•    Barbatii nascuti in semnul zodiacal Tei au un farmec aparte. Ei cunosc tehnica seductiei si vor reusi sa cucereasca orice femeie isi doresc.
•    La locul de munca dau dovada de un spirit oratoric dezvoltat prin care reusesc sa patrunda in mintea tuturor. Persuasiunea este foarte bine controlata de acesti barbati…

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal Tei sunt capabile sa induca calmul. Zodiacul arboricol pentru Tei a subliniat insa faptul ca, in ciuda felului lor de a se comporta, interiorul lor este caracterizat de o uriasa necunoscuta.