Zodiacul chinezesc saptamanal 19-25 Iunie 2017

101

Sobolan

Incearca sa cheltui banii cu cap in aceasta saptamana, deoarece ai tendinta sa exagerezi si sa-i arunci pe lucruri de care nu aveai neaparata nevoie. In weekend vei primi o suma din partea unei persoane dragi.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-19-25-Iunie-2017

Dragon

Esti destul de emotiv si mai mereu nu intelegi nici tu din ce motive. Incearca sa te calmezi si se recomanda sa ai parte de cateva zile libere, pentru a reusi sa asimilezi tot ce ti s-a intamplat in ultima perioada.

Maimuta

Situatia sentimentala este destul de precara, dar asa a fost si in ultimile saptamani. Nu incerca sa schimbi ceva drastic si lasa lucrurile sa vina de la sine, deoarece singure isi vor gasi rezolvarea.

Bivol

Suferi destul de mult din cauza unui prieten, unui membru al familiei sau chiar a partenerului de viata. Tot ce trebuie sa faci este sa te detasezi de toate acestea, pentru a te reface emotional.

Sarpe

Sunt favorizate calatoriile lungi in interes de serviciu, asa ca partenerul de viata va fi mai mult decat prost dispus, nemultumit si morocanos. Daca ai putea sa imbini cele doua planuri din viata ta, ar fi perfect.

Cocos

Te impui vehement in fata celor din jur si este cum nu se poate mai gresit. Trebuie sa mai asculti si alte pareri si alte sfaturi, deoarece deciziile tale nu sunt mereu cele mai bune.

Tigru

In aceasta saptamana vei reusi sa te certi cu toata lumea si sa-ti strici multe relatii. Incearca sa lasi la o parte frustrarea si cauta ajutor si iertare, deoarece in weekend se va dovedi ca vei avea nevoie de tot ajutorul lor.

Cal

Vei face multe progrese din punct de vedere profesional si vei primi sprijinul familiei pentru a merge mai departe, deoarece va fi nevoie de foarte multa implicare si ore pierdute. In weekend te vei relaxa alaturi de cei dragi.

Caine

Iti vor surade astrele din punct de vedere financiar, deoarece vei primi sume importante de bani din diferite parti. Cel mai bine ar fi sa mai pui deoparte si pentru zile negre.

Iepure

Ti se pare ca toate sunt simple si reusesti cu brio sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui. Acorda atentie si partenerului de viata, deoarece s-a simtit mai mult decat neglijat saptamana trecuta, cand ai uitat un eveniment important.

Capra

Incearca sa eviti sa raspunzi afirmativ unor propuneri de afaceri, deoarece nu este o perioada prielnica investitiilor. In weekend vei avea parte de o surpriza romantica la care chiar nu te asteptai…

Porc

Nu te implica prea mult in activitati care nu-si au rostul si nu te duc pe niciun drum. Asculta ce are de zis si partenerul de viata, deoarece poate avea idei la care chiar nu te-ai fi gandit.