Amestecul de legume sotate reprezinta o reteta sanatoasa de post si este usor de preparat.
Amestecul de legume sotate este o reteta de post plina de culoare si savoare. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru opt portii.
Ingrediente pentru amestec de legume sotate:
- 2 lingurite de ulei de masline
- 1 cana de morcovi taiati pe diagonala
- 1 + ½ cana de conopida
- 1 + ½ cana de broccoli
- ¾ cana de dovlecel pentru copt
- ¾ cana de pastai de mazare
- ½ cana de ceapa taiata in bucati mari
- ½ cana de ardei gras feliat subtire
- ½ cana de ciuperci Champignon feliate
- ¼ cana de otet din vin rosu sau otet balsamic
- amestec de condimente italienesti, dupa gust
Mod de preparare pentru amestec de legume sotate:
- Incingeti o tigaie adanca, la foc mediu spre ridicat.
- Adaugati legumele si le sotati…
- Dupa aceea, adaugati otetul si amestecul de condimente italienesti, dupa care le lasati pe foc inca putin, sa se patrunda legumele, amestecand ocazional.
Pofta buna!