Home / RETETE / Căpșuni umplute cu cremă de brânză

Căpșuni umplute cu cremă de brânză

Căpșunile umplute cu cremă de brânză reprezintă o rețetă senzațională, ideală pentru a fi preparată cu ocazia petrecerilor, datorită aspectului deosebit.

Căpșuni umplute cu cremă de brânză

Căpșunile umplute cu cremă de brânză sunt pline de savoare, grație umpluturii aromate care se îmbină minunat cu fructele proaspete.

Ingrediente pentru căpșuni umplute cu cremă de brânză:

  • un kg de capșuni mari, proaspete
  • 250 g cremă de brânză
  • o lingură extract de vanilie
  • 4 lingurițe de zahăr pudră (sau mai multe, în funcție de cât de dulce vreți să iasă umplutura)
  • 30 g biscuiți graham sau fursecuri

Mod de preparare pentru  Căpșuni umplute cu cremă de brânză:

  • Spălați și curățați căpșunile, înlăturând partea verde.
  • Scobiți ușor căpșunile în interior cu un cuțit și tăiați-le puțin vârful, încât să le puteți așeza în poziție verticală.
  • Într-un bol, amestecați crema de brânză cu zahărul pudră și extractul de vanilie, apoi puneți amestecul într-o pungă pe care o tăiați puțin la un colț sau puteți folosi o seringă de bucătărie și umpleți capșunile.
  • Sfărâmați biscuiții sau fursecurile, apoi le presărați deasupra căpșunilor umplute….

Poftă bună!