Carne de iepure cu chorizo si orez

Share

Reteta carne de iepure cu chorizo si orez este o reteta pentru paella, dar cu si mai multa carne.

Iepure cu chorizo si orez

Carnea de iepure cu chorizo si orez se prepara foarte usor, netrebuind supravegheata.

Ingrediente pentru carne de iepure cu chorizo si orez:

  • 1 iepure
  • 200 grame de chorizo
  • 200 grame de orez pentru paella sau risotto
  • 850 ml supa de pui
  • 200 grame de mazare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura piure de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • cimbru
  • sofran
  • paprika afumata
  • patrunjel

Mod de preparare pentru carne de iepure cu chorizo si orez:

  • Carnea de iepure cu chorizo si orez este o reteta gustoasa si foarte usor de preparat. Se va taia carnea de iepure in 20 de bucati care se vor marina cu amestecul rezultat din vin, uleiul de masline si cimbru, si se vor lasa la rece in jur de o ora.
  • Inainte de a da carnea in cuptor, se va pastra marinata in care a fost carnea. Se va praji chorizo pana devine crocant. Bucatile de iepure se vor rumeni si se vor lasa deoparte. Se vor adauga ceapa si usturoiul care se vor sota pana la inmuiere, dupa care se vor adauga si paprika cu piureul de rosii. Se va pune in bol orezul si peste el se vor turna marinata ramasa, supa si sofranul.
  • Peste orez se vor adauga carnea de iepure si chorizo care se vor duce pana in punctul de fierbere si se vor da la cuptor timp de 50 de minute. Dupa aceasta, se va adauga mazarea…
  • Se poate servi cu patrunjel presarat, dupa preferinta.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news