Copanele de pui cu chorizo si praz

Share

Copanelele de pui cu chorizo si praz reprezinta o reteta culinara savuroasa si consistenta, perfecta pentru cina luata in familie.

Copanele de pui cu chorizo si praz

Copanelele de pui cu chorizo si praz imbina aromele picante cu cele putin dulci, rezultatul fiind unul de-a dreptul delicios.

Ingrediente pentru copanele de pui cu chorizo si praz:

  • 10 copanele de pui
  • 750 grame rosii
  • 150 ml de sherry
  • 200 grame carnati chorizo
  • 6 catei de usturoi
  • 5 fire praz
  • ulei de masline
  • fenicul
  • boia de ardei
  • coriandru

Mod de preparare pentru copanele de pui cu chorizo si praz:

  • Carnea de pui cu chorizo si praz este o reteta culinara care se prepara usor si repede, una care va surprinde in mod placut papilele gustative ale membrilor familiei. Se vor asezona bucatile de pui, dupa care se vor rumeni, se vor scoate si se vor lasa deoparte.
  • Se vor adauga feniculul, prazul si usturoiul, iar la final, sherry-ul. Se lasa la fiert timp de un minut, amestecand incontinuu.
  • Amestecul obtinut se va injumatati si se vor presara rosii deasupra, iar peste rosii se vor aseza copanelele de pui; se va acoperi totul cu o folie de aluminiu si se va lasa 20 de minute la cuptor.
  • Dupa acest interval, se va scoate folia de aluminiu si se va mai lasa 20 de minute, pana cand copanelele de pui devin crocante…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente