Carne de pui cu parmezan

210

Carnea de pui cu parmezan este o reteta care se prepara in aproximativ jumatate de ora.

Carne de pui cu parmezan

Carnea de pui cu parmezan este o reteta ce poate fi adaptata in functie de ce ai in frigider.

Ingrediente pentru carne de pui cu parmezan:

  • 2 piepturi de pui, fara os si fara pielite
  • 350 grame de piure de rosii
  • 75 grame de parmezan
  • 75 grame de pesmet
  • 60 grame de mozzarella
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • zahar
  • oregano

Mod de preparare pentru carne de pui cu parmezan:

  • Piepturile de pui se vor inveli in folie alimentara spre a fi aplatizati, dupa care vor fi trecuti prin ouale batute, prin pesmet si parmezan. Cat timp se va prepara sosul, carnea va sta in frigider.
  • Usturoiul se va sota timp de un minut, dupa care se va turna piureul de rosii, zahar si oregano. Se va sezona si se va lasa sosul sa fiarba cam zece minute.
  • Puiul se va coace timp de cinci minute pe fiecare parte, apoi va fi lasat deoparte.
  • Sosul se va tine intr-un bol adanc, iar deasupra lui se va pune carnea de pui. Se va presara mozzarella si parmezan si se va mai tine inca patru minute pana se va topi Mozzarella, iar sosul va incepe sa fiarba.
  • Se va servi cu salata, paste sau cartofi, dupa preferinta…

Pofta buna!