Carne de pui cu spanac si curmale

175

Carnea de pui cu spanac si curmale reprezinta o combinatie ingenioasa de ingrediente.

Carne de pui cu spanac si curmale

Carnea de pui cu spanac si curmale se prepara in 40 de minute. O puteti servi cu fasole verde.

Ingrediente pentru carne de pui cu spanac si curmale:

  • 4 piepturi de pui fara piele si fara os
  • 200 grame de spanac
  • 8 curmale
  • 2 linguri de chimion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de sirop de rodie sau miere
  • ulei de masline
  • un praf de sare

Mod de preparare pentru carne de pui cu spanac si curmale:

  • Se vor praji ceapa si usturoiul cu ulei de masline si un praf de sare, dupa care se vor adauga curmalele, spanacul si chimionul.
  • Dupa aceasta, se vor taia piepturile de pui in lungime si se vor umple cu amestecul facut anterior…
  • Se vor lasa la cuptor timp de 20 de minute, stropindu-se cu sirop de rodie sau cu miere.

Pofta buna!

loading...
Articolul precedentCarne de pui cu sos verde
Articolul următorSfaturi utile pentru persoanele cu prediabet

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!