Home / RETETE / Carne de pui cu spanac si curmale

Carne de pui cu spanac si curmale

Carnea de pui cu spanac si curmale reprezinta o combinatie ingenioasa de ingrediente.

Carne de pui cu spanac si curmale

Carnea de pui cu spanac si curmale se prepara in 40 de minute. O puteti servi cu fasole verde.

Ingrediente pentru carne de pui cu spanac si curmale:

  • 4 piepturi de pui fara piele si fara os
  • 200 grame de spanac
  • 8 curmale
  • 2 linguri de chimion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de sirop de rodie sau miere
  • ulei de masline
  • un praf de sare

Mod de preparare pentru carne de pui cu spanac si curmale:

  • Se vor praji ceapa si usturoiul cu ulei de masline si un praf de sare, dupa care se vor adauga curmalele, spanacul si chimionul.
  • Dupa aceasta, se vor taia piepturile de pui in lungime si se vor umple cu amestecul facut anterior…
  • Se vor lasa la cuptor timp de 20 de minute, stropindu-se cu sirop de rodie sau cu miere.

Pofta buna!

Loading..