Carne de pui puttanesca

Share

Carnea de pui puttanesca este o reteta culinara savuroasa si inedita, o reteta ideala atat pranzurilor si cinelor obisnuite in familie, cat si meselor festive.

Carne de pui puttanesca

Carnea de pui puttanesca este o mancare usoara, dar satioasa, bogata in proteine.

Ingrediente pentru carne de pui puttanesca:

  • 2 piepturi de pui fara os si fara piele, taiate pe jumatate
  • sare de mare si piper proaspat macinat, dupa gust
  • pudra de usturoi, dupa gust
  • ulei de masline
  • oregano uscat, dupa gust
  • ¼  lingurita fulgi/granule de paprika
  • 1 cana si jumatate de rosii cherry
  • masline kalamata
  • 2 linguri de capere
  • 4 felii mici de mozzarella
  • busuioc proaspat

Mod de preparare pentru carne de pui puttanesca:

  • Carne de pui puttanesca este o reteta culinara ce se prepara usor, rezultatul culinar fiind unul desavarsit. Se va incinge putin ulei de masline spre a se praji carnea de pui dupa ce a fost asezonata cu sare, piper, pudra de usturoi, paprika si oregano uscat, ulterior adaugandu-se paprika, rosiile, caperele si maslinele.
  • Se va da tigaia la cuptor pret de 20 de minute, dupa care se va pune cate o felie de mozzarella pe fiecare bucata de pui, dandu-se la cuptor inca trei minute…
  • La servire, se decoreaza cu frunze de busuioc.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente