Carne de pui Tandoori

Share

Carnea de pui Tandoori se va servi cu orez basmati sau cu cartofi picanti, la tava.

Carne de pui Tandoori

Carnea de pui Tandoori este o reteta delicioasa, care se prepara in aproximativ doua ore.

Ingrediente pentru carne de pui Tandoori:

  • 2 kilograme de pulpe de pui
  • 400 grame lapte de cocos
  • 2 cepe
  • 1 lamaie
  • 1 bucata de ghimbir
  • coriandru, dupa gust

Ingrediente pentru marinada:

  • 150 ml de iaurt
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sucul de la o lamaie
  • ardei iute
  • curcuma
  • coriandru
  • chimion
  • scortisoara

Mod de preparare pentru carne de pui Tandoori:

  • Se vor amesteca ingredientele necesare pentru marinada cu doua lingurite de sare si una de piper, se vor cresta pulpele de pui si se vor freca cu marinada, dupa care se va lasa 24 de ore la frigider.
  • Se vor pune intr-o tava ceapa, jumatatile de lamaie si ghimbir, dupa care se va aseza carnea de deasupra si se va lasa la cuptor timp de o ora si jumatate.
  • Miezul copt de lamaie impreuna cu ceapa si zeama din tava se vor pune intr-un robot de bucatarie si se vor mixa pana se obtine un piure…
  • Se va pune piureul inapoi in tava si se va lasa la fiert impreuna cu laptele de cocos, apoi se va adauga coriandrul.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente