Carne tocata de pui cu paste si ciuperci

Share

Reteta de carne de pui tocata cu paste si ciuperci este inedita, o mancare cu gust delicious si fin, ideala pentru momentele petrecute cu familia si prietenii.Carne tocata de pui cu paste si ciuperci

Mancarea de carne tocata cu paste si ciuperci combina armonios aroma puiului tocat cu cea a ciupercilor la cuptor si a pastelor fine.

Ingrediente pentru carne tocata de pui cu paste si ciuperci:

  • 1 pui de 1.5 kilograme
  • 200 grame de ciuperci
  • 200 ml de ulei
  • 100 grame de paste Panzani
  • 2 cepe
  • 2 linguri de gris
  • 2 oua
  • sare
  • piper negru
  • salata (pentru ornare)

Mod de preparare pentru carne tocata de pui cu paste si ciuperci:

  • Carnea tocata de pui cu paste si ciuperci este o reteta culinara inedita, fina si savuroasa, usor de preparat. Se va curate puiul fara a se taia aripile, se va scoate carnea de pe oase si se va da prin masina de tocat carne, dar pielea lui se va pastra.
  • Se vor fierbe pastele doar cinci minute, dupa care se vor cali ciupercile in 100 ml ulei impreuna cu ceapa, pana cand se observa ca se inmoaie.
  • Peste carnea tocata se vor adauga ciupercile, ceapa prajita, cele doua oua, mirodeniile, cele doua linguri de gris si pastele.
  • Se va umple pielea puiului cu aceste ingrediente, prinzandu-se bine in parti pentru a nu iesi compozitia…
  • Se va tine puiul la cuptor pret de o ora si 30 de minute.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news